HOTSPOTS: 3X DE BESTE BURGERS IN BARCELONA

Beste Burgers Barcelona, lievelingsdingen.nl

In twee jaar tijd hebben we heel wat leuke eettentjes bezocht. Stiekem kan ik nu al niet wachten deze weer te bezoeken. In onze favoriete wijk Barceloneta hebben we vaak gegeten. Daar zijn deze burger restaurants dan ook te vinden. Lees verder voor onze Top 3 Burgers in Barcelona!

Dit is dan wel onze top 3, maar eigenlijk staan ze allemaal op nummer 1!

➂ MAKAMAKA → LOCATIE

Beste Burgers Barcelona, lievelingsdingen.nl

Aanraders: Burger Topless, Carribean Chicken Salad, Garlic & Parmesan Fries 

Bij Makamaka hangt altijd een hele goede sfeer. Het is eigenlijk de sfeer dat in heel Barcelona hangt: het is er ontzettend relaxed en gezellig. De simpele, maar goede menukaart in combinatie met de goede sfeer maakt dit restaurant een toppertje. Naast het heerlijke eten serveren ze ook cocktails en smoothies. Vergeet niet de overheerlijke Knoflook Frietjes (Garlic & Parmesan Fries) te proberen! Ze zijn heerlijk. Just check it out!

➁ FOC → LOCATIE

Beste Burgers Barcelona, lievelingsdingen.nl

Aanraders: deNacho Burger, de Club Sandwich, de Nacho’s

FOC is een heel gezellig restaurant en er heerst, net zoals bij Makamaka, altijd een hele goede sfeer. Het ligt aan Passeig Joan de Borbo (evenals Makamaka) dichtbij het strand. Ze hebben een fijne menukaart met onder andere lekkere Nacho’s, taco’s, burgers, sandwiches, salades en visgerechten. Bij deze fijne burgers krijg je ook van die lekkere dikke handgesneden frieten. Er staan veel gerechten uit Zuid-Amerika op de kaart. Naast het heerlijke eten serveren ook zij cocktails en smoothies. Wij zijn hier tientallen keren geweest. Gewoon een topper!

➀ BACOA → LOCATIE

 Beste Burgers Barcelona, lievelingsdingen.nl

Aanraders: de Blackbean (vega), de Roost (kip) en de Australiana (beef)

De menukaart van Bacoa bestaat uit burgers, burger salades en patat. Simpel. De verschillende burgers zijn allemaal verrukkelijk (ja, ik heb er veel mogen proeven!). Je kunt kiezen uit beef burgers, kip burgers en vegetarische burgers. De vegetarische burgers zijn echte aanraders. Wil je glutenvrij eten? De burger kan op een salade geserveerd worden, waarbij het brood dus is weggelaten. Dit heet een ‘Burger in a Bowl’ en is een absolute topper en een lichtere versie van de fijne burgers! Let op: in de zomer is het hier erg druk. Stel je daarop in en dan komt alles goed!

Lees meer: Bacoa Burgers in Barcelona

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *