BABYNIEUWS! ZWANGER – 20 WEKEN UPDATE

ZWANGER, zwangerschapsupdate 20 weken, lievelingsdingen.nl

Wij hebben leuk nieuws te melden: ik ben zwanger en wij worden dit jaar dus voor het eerst papa en mama! We zijn onwijs blij en willen dit mooie nieuws nu ook op lievelingsdingen.nl delen. Gisteren hebben wij – met 21 weken zwangerschap – de 20 weken echo gehad. Een grote en belangrijke mijlpaal dat voelt als een overwinning dat we behaald hebben. Om in topsport termen te spreken, een goed behaald resultaat op een belangrijk toernooi. Met als einddoel in oktober goud winnen.

DE SPANNENDE 20 WEKEN ECHO

De 20 weken echo hebben we gehad en dat voelt dus echt als ultiem geluk. Met z’n tweeën op bezoek bij de gynaecoloog met kriebels in je buik voelt werkelijk als een kind in een snoepwinkel. Enorm enthousiast, een beetje gespannen en in de hoop met een geslaagd resultaat het kamertje weer te verlaten. Gelukkig zag alles er helemaal goed uit en kunnen we ontzettend genieten. We weten inmiddels ook wat het geslacht is en kunnen niet wachten om de eerste kleertjes te shoppen. Tot dusver hebben we ons nog braaf ingehouden! Binnenkort volgt natuurlijk een artikel over het geslacht van onze baby.

HOE GAAT HET MET MIJ?

Met mij gaat het fantastisch. Ik zou bijna willen zeggen: het kan niet beter! In het eerste trimester had ik, naast de enorme vermoeidheid, gelukkig geen last van misselijkheid. Ik merkte natuurlijk aan mijn lichaam dat ik zwanger was, maar ik heb geen seconde last gehad van zwangerschapskwaaltjes. Ook nu in het tweede trimester heb ik geen last van vervelende kwaaltjes. Mijn energie is gelukkig weer helemaal terug en ik kan alleen maar duimen dat ik me goed blijf voelen. Sinds week 18 voel ik duidelijk de bekende ‘plopjes’, ‘luchtbelletjes’ of ‘zenuwtrekjes’ in mijn buik. Wat is het elke keer weer magisch!

ZWANGER, zwangerschapsupdate 20 weken, lievelingsdingen.nl ZWANGER, zwangerschapsupdate 20 weken, lievelingsdingen.nl

UITGEREKENDE DATUM · 2 OKT 2017

Wij zijn twee oktober tweeduizendzeventien uitgerekend. De maand waarin wij zeven jaar samen zijn! En dat is een moment dat je denkt: wat vliegt de tijd. Ook op lievelingsdingen.nl verschijnen de komende periode artikelen met betrekking tot het grootste avontuur van ons leven. Op onze Instagram accounts posten we regelmatig foto’s van ons, onze buiken en onze belevenissen. Bekijk onze accounts hier: Femke & Jorn.

Heb jij zelf een MAMA lifestyle blog? Laat het ons weten! Ik lees niets liever dan een MAMA blog ??

Dit vind je misschien ook leuk:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *