CADEAUTIP: ON TOP VAN ANNA NOOSHIN | BOEK REVIEW

Review Anna Nooshin ON TOP, lievelingsdingen.nl

Dit boek kreeg ik van een vriendinnetje cadeau. Ze liet het ingepakte boek thuisbezorgen. Verassing! On Top van Anna Nooshin gaat over de weg naar de top dat gepaard gaat met ups en downs en geeft een kijkje achter de schermen. Dit boek is een leuke cadeautip voor vrouwen die bloggen, ondernemer willen worden of gewoon nieuwsgierig zijn. 

DE ACHTERKANT VAN ON TOP

On Top is de must have inspiratiegids voor vrouwen die weleens gedacht hebben: is dit alles? Een boek vol humor, zelfspot en herkenbare situaties. Selfmade woman Anna Nooshin richtte in 2011 een van de meest succesvolle online magazines van Nederland op en is een begrip in modeland. Ze werkt met de grootste merken uit de lifestyle-industrie (van Chanel tot Nike) en reist de wereld rond voor haar baan. In Op Top deelt ze haar tips en ideeën over hoe ook jij het beste uit jezelf kunt halen. Ze verpakt de tips in een eerlijk (succes)verhaal, geïllustreerd met vele mooie – never before seen – privefoto’s, waarbij Anna niet terugdeinst om zichzelf van een andere kant te laten zien. Wat gebeurt er als je ineens ‘On Top’ staat? Hoe verandert je leven, hoe veranderen je vriendschappen, wat gebeurt er als je voor je droom gaat en het lukt?

Review Anna Nooshin ON TOP, lievelingsdingen.nl Review Anna Nooshin ON TOP, lievelingsdingen.nl

Mijn mening
On Top geeft een kijkje in het leven van Anna Nooshin. Ze is op zeven jarige leeftijd met haar ouders en zusje naar Nederland verhuisd en dat gaat niet zonder slag of stoot. Het boek is met veel humor geschreven en laat selfies zien onder het mom van ‘Instacraptalk’: social media is niet altijd wat het lijkt. Ik vond het interessant om haar weg naar succes te lezen. Niet voor niets las ik dit boek in twee dagen uit! Ik heb genoten van de zelfspot en het is altijd leuk om het eens te zijn (niet altijd) met de schrijfster en jezelf in enkele dingen te herkennen. Ze deelt haar mening over het ondernemerschap in het algemeen, maar verwacht niet de gouden tips naar succes. Ik vond het inspirerend.

EEN STUKJE UIT ON TOP stukje (BLZ. 91)

“Wanneer mensen praten over succes – en dan specifiek over het succes van anderen – gebruiken ze vaak het woord geluk. Geluk impliceert dat de weg naar succes makkelijk is en dat je een eindpunt ook kunt bereiken door niks te doen en achterover te leunen. Dat succes slechts is weggelegd voor een handjevol uitverkorenen die ‘geluk’ hadden. Als je het leven categoriseert aan de hand van het hebben van of het gebrek aan geluk, neem je aan dat alles wat in je leven gebeurt – zowel goed als slecht – niet jouw kunnen is maar dat van een hogere macht. En laat ik daar nou niet helemaal in geloven.”
Een stukje uit het boek waar ik het helemaal mee eens ben.

Anna Nooshin is ondernemer en modeblogger, heeft haar eigen YouTube kanaal en heeft ondertussen twee boeken op haar naam staan (On Top & On Life). Ze is hard opweg naar de top door o.a. het succes met NSMBL, een online magazine. Onlangs tekende ze een contract bij RTL en deed ze mee aan Expeditie Robinson.

Review Anna Nooshin ON TOP, lievelingsdingen.nl

Heb jij On Top of On Life van Anna Nooshin gelezen?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *