DE GROTE KERSTWINKEL IN UTRECHT: IT’S ALL ABOUT CHRISTMAS

De Grote Kerstwinkel in Utrecht, lievelingsdingen.nl

Onlangs waren wij voor een weekend in één van onze favoriete steden: Utrecht. En laat daar nou een van de leukste winkels van Nederland staan. We hebben het hier over De Grote Kerstwinkel in Utrecht met de naam: It’s All About Christmas. Een grote winkel met allemaal kerstartikelen, oh yes, ik kan daar echt uren rondlopen! 

KERSTWALHALLA UTRECHT

In het voormalig C&A pand zit de – It’s All About Christmas – kerstwinkel gevestigd. In de laatste maanden van het jaar kun je daar de leukste kerstartikelen scoren. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Van kerstballen in alle kleuren naar kerstbomen met of zonder sneeuw, van de gekste slingers naar de mooiste accessoires. Wij waren daar met vrienden en hadden niet veel tijd, maar als ik alleen was geweest en ik ging onze boom opnieuw inrichten wist ik het wel! Ik kan daar echt uren ronddwalen op zoek naar de leukste dingen. I looove it.

De Grote Kerstwinkel in Utrecht, lievelingsdingen.nlDe Grote Kerstwinkel in Utrecht, lievelingsdingen.nl De Grote Kerstwinkel in Utrecht, lievelingsdingen.nl

HOE ZIET JOUW BOOM ERUIT?

Heb je nog geen idee hoe jouw kerstboom er dit jaar uit moet zien en ben je toe aan heel veel inspiratie? In de grote kerstwinkel zijn verschillende hoeken en tafels ingedeeld met elk een ander thema. Elk thema heeft een eigen kleur en stijl en laat zien dat er zoveel meer mogelijk is dan een standaard goud/rood kerstboom! Doe er inspiratie op en ga eens voor wat anders. Het is nog ruim twee weken voor kerst, dus pak je kans en snuffel wat rond. Ben je net zo’n kerstliefhebber als ik? Dan krijg je zeker geen spijt!

De Grote Kerstwinkel in Utrecht, lievelingsdingen.nl De Grote Kerstwinkel in Utrecht, lievelingsdingen.nlDe Grote Kerstwinkel in Utrecht, lievelingsdingen.nl

Waar koop jij de leukste kerstartikelen? Ik hoor het graag!

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *