EEN NIEUW FOTOBOEK: ONZE VAKANTIE IN TOSCANE

Fotoboek Toscane Fotofabriek, lievelingsdingen.nl

Ik probeer van elke vakantie een mooi fotoboek te maken. Zo heb je altijd een aandenken in de kast staan wat je er op elk moment van de dag lekker bij kunt pakken. Leuk om aan de visite te laten zien en leuk om zelf weer even die prachtige herinneringen op te halen. Zoveel leuker dan een stomme diavoorstelling op een tv of computer scherm! Bij ons in de kast staan ondertussen 6 fotoboeken: 5 fotoboeken van vakanties en 1 fotoboek van het eerste jaar in Barcelona. Stuk voor stuk bomvol mooie herinneringen.

NIEUW FOTOBOEK: TOSCANE

Zo’n boekenkast vol met mooie fotoboeken: daar kan ik echt van genieten! Aan het maken van een nieuw fotoboek besteed ik dan ook veel tijd. Zo ben ik eerst dagenlang bezig met het selecteren van de juiste foto’s voor in het fotoboek. Dit zijn er altijd veel te veel, omdat je er beter voldoende kunt selecteren, later vul ik de bladzijdes in en bepaal ik welke foto’s ik echt ga gebruiken. Daarnaast bewerk ik alle geselecteerde foto’s natuurlijk ook nog. Dan kan het ‘monteren’ van het fotoboek beginnen. Dat kan tegenwoordig makkelijk op van die programma’s die je zo van het internet kunt downloaden. Ideaal, alleen je moet het even leren kennen! Eenmaal onder de knie zit de vaart er goed in. Maar daar blijft het niet bij. Elke bladzijde moet een mooie achtergrond hebben en het liefst passen de foto’s qua kleur en samenstelling bij elkaar. Al met al ben ik dagenlang al niet wekenlang bezig met het maken van één fotoboek. Hihi.

SIENA, FLORENCE, PISA, CHIANTI EN MEER

Fotoboek Toscane Fotofabriek, lievelingsdingen.nlFotoboek Toscane Fotofabriek, lievelingsdingen.nl Fotoboek Toscane Fotofabriek, lievelingsdingen.nlFotoboek Toscane Fotofabriek, lievelingsdingen.nl

NIEUW FOTOBOEK: FOTOFABRIEK 

Dat ik zo lang bezig ben met het maken van een fotoboek vind ik niet erg, want ik ben dan ook blij met het resultaat! En dat is natuurlijk het belangrijkst! Normaliter maak ik mijn fotoboeken bij Albelli, maar dit keer koos ik voor Fotofabriek. En wat ben ik blij met het resultaat! Tijdens het drukken van mijn fotoboek kreeg ik een video toegestuurd waarin ik kon zien hoe de omslag van mijn fotoboek gedrukt werd. Super leuk! Bekijk hier de video en zie hoe het hele product tot stand komt. Ik heb een hardcover A4 fotoboek gemaakt, net zoals alle fotoboeken die bij ons in de kast staan. Wel zo leuk als alle boeken hetzelfde zijn hihi ? Binnen enkele dagen kreeg ik het fotoboek in de brievenbus en wat is de kwaliteit goed. YES, hier word ik zo blij van!

Fotoboek Toscane Fotofabriek, lievelingsdingen.nl

Maak jij ook graag fotoboeken van vakanties of andere speciale gebeurtenissen? Maak hier jouw eigen fotoboek!

Dit vind je misschien ook leuk:

4 reacties

  1. Wat een prachtig fotoboek heb je gemaakt! Ik maak altijd fotoboeken na elke reis / vakantie. Alleen bij mijn laatste heb ik toch echt teveel foto’s er in gehouden achteraf gezien. Verder ben ik er altijd heel blij mee, heerlijk om je fotoboeken af en toe eens terug te kijken

    1. Dankjewel! Leuk om te horen dat je ook graag fotoboeken maakt! Inderdaad heerlijk om af en toe terug te kijken 🙂 Dan ben je weer even helemaal terug!

  2. Hej Femke, ik kom er nooit aan toe, al ben ik wel altijd vol goede voornemens. Er kruipt inderdaad best veel tijd in het maken niet…zeker als je zoals ik veel te veel foto’s maakt 🙂 Enfin, je post zegt me weer dat ik er echt eens tijd voor dien te maken 😉

    1. Hoi Julia, ja er gaat enorm veel tijd in zitten. Ik maak ook altijd heel veel foto’s dus het selecteren is al een hele klus. Wat ben ik achteraf altijd weer blij dat het klaar is, dan kan ik er echt van genieten! Veel succes met je komende fotoboek! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *