EVEN VOORSTELLEN – MET ONS GEBOORTEKAARTJE!

Geboortekaartje, lievelingsdingen.nl

Zaterdag 7 oktober 2017 is onze zoon Noud geboren. Na een perfecte zwangerschap (lees hier meer over het eerste trimester, hier over het tweede trimester en hier over het derde trimester) keek ik uit naar de bevalling. We gaan eindelijk, na negen maanden wachten, de liefde van ons leven ontmoeten! En bij de geboorteaankondiging hoort natuurlijk een perfect geboortekaartje!

GEBOORTEKAARTJE VAN NOUD

Na een zoektocht van weken (maanden?) zijn we het perfecte geboortekaartje tegengekomen bij HipDesign.nl. Ik vond het heel lastig een leuk geboortekaartje te vinden. De één vond ik te ouderwets en de ander vond ik te saai. Het lukte maar niet om hét geboortekaartje te vinden dat perfect was voor onze Noud! De zoektocht kwam ten einde bij HipDesign.nl waar veel leuke kaartjes te vinden zijn.

Geboortekaartje, lievelingsdingen.nl

HÉT KAARTJE

We konden het kaartje aanpassen naar onze smaak en kwamen zo op dit ontwerp uit. Aan de binnenkant van de kaart hebben we een zelfgeschreven gedichtje geplaatst. Ons kaartje moest rustig, lief en persoonlijk zijn en dat is helemaal gelukt. Bij HipDesign kun je kiezen uit verschillende soorten papier: natuurkarton, fotokaart, zijdeglans, yvory gold, parelmoer en oud-hollands. Daarnaast zijn de enveloppen in veel mooie kleuren verkrijgbaar. Zo zet je echt de puntjes op de i. Met de proefdruk krijg je alles thuis gestuurd en kun je alle papiersoorten en enveloppen bekijken. Onwijs leuk!

Geboortekaartje, lievelingsdingen.nlGeboortekaartje, lievelingsdingen.nl

EEN LIEFDE ZO PUUR!
Ons eigen wereldwonder
ons grootste avontuur
onbeschrijfelijk en bijzonder
een liefde zo puur!

Opslag verliefd op ons eigen wereldwonder en heel blij met het geboortekaartje waarmee we Noud aan iedereen voorstelden. Daarna volgden natuurlijk de kraamvisites (en die zijn nog volop bezig ?) met de beschuiten met blauwe muisjes. Bij deze stellen wij onze Noud ook aan jou voor!

Vond jij de zoektocht naar een leuk geboortekaartje ook zo lastig?

Dit vind je misschien ook leuk:

2 reacties

  1. Een dikke proficiat met jullie wereldwonder Noud, en nu kunnen jullie hopelijk volop genieten van de kraamtijd. Want kleine babies worden zoooo snel groot 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *