FAVORIETEN VAN NOUD – APRIL

Favorieten van Noud, april, lievelingsdingen.nl

Verbazen doe ik mij elke keer weer wanneer ik een nieuwe favorieten van Noud schrijf. Is het alweer zo ver?! De maand vloog weer voorbij met leuke dagen vol geniet momentjes. Onze families kwamen gezellig langs, we genoten van het heerlijke weer, we vierden Pasen en Koningsdag hadden BBQ’s met onze leuke buren/teamgenoten/vrienden. Lees je mee voor de maand april? 🌿

TOP 5: FAVORIETEN VAN NOUD 🔷

Nummer 1: facetimen

Aangezien wij in het buitenland wonen facetimen we regelmatig met vrienden en familie en het klinkt misschien gek, maar Noud is gek op facetimen! Hij heeft heel goed in de gaten wanneer er tegen hem gesproken wordt en dan glundert hij van oor tot oor. Wanneer er tegen hem gepraat wordt stopt hij dan ook niet met lachen en dat is geweldig om te zien. Smelt!

Nummer 2: liedjesFavorieten van Noud, Woezel & Pip, lievelingsdingen.nl

Noud is gek op liedjes luisteren! Wanneer wij liedjes zingen is hij één en al oor en ook bij de Spielgruppe kan hij geen genoeg krijgen van de liedjes die samen gezonden worden. Naast de leuke kinderliedjes van vroeger vindt hij de liedjes van tegenwoordig ook erg leuk. Deze liedjes duren (veel!) langer en zijn op een leuke manier geschreven, soms met een mooie onderliggende boodschap (haha). Twee grote favorieten van Noud zijn de liedjes van Woezel & Pip: Allerbeste vriendjes en Liefdesgedichtje!

Nummer 3: hapje

We ontdekken samen elke keer weer nieuwe favoriete hapjes. Hapjes waar hij geen genoeg van lijkt te krijgen. Vorige week probeerden we pompoen met rijst en kip en het is een waar succes! Pompoen heeft hij al eerder gehad, maar nog nooit met rijst en kip erbij. Wanneer Noud iets heel lekker vindt zie je hem van elke hap genieten. Ik bereid altijd 3 à 4 potjes voeding per keer en wanneer iets een succes is, is dat zo fijn! Dan weet je dat die potjes in de vriezer ook gewaardeerd zullen worden. Tot nu toe vond Noud één potje niet gelijk lekker, maar twee weken later gelukkig wel! Hoezee!

Lees meer: Favorieten van Noud – maart

Nummer 4: rollen

Noud heeft sinds een paar dagen ontdekt dat hij van de ene kant van de kamer naar de andere kant kan rollen. Wanneer hij ergens naartoe wil rolt hij met gemak naar zijn eindbestemming. De la van de box, het deurtje van de dressoirkast en de onderkant van de salontafel zijn opeens heel interessant en ik ben benieuwd wat er de komende periode nog bij gaat komen. Zijn terrein is opeens enorm vergroot en dat neemt alleen maar toe. Toen ik hem voor het eerst aan de andere kant van de kamer vond was ik heel verbaasd! Even omschakelen 😂

Favorieten van Noud, april, lievelingsdingen.nl

Nummer 5: schommelen

In de tuin van onze buren/teamgenoten/vrienden staat sinds kort een schommel. Een schommel speciaal voor een meisje van 5 en voor de drie baby’s die kort na elkaar geboren zijn: Noud van bijna 7 maanden, een jongetje van bijna 6 maanden en nog een jongetje van 5 maanden. Tijdens de BBQ testten wij de schommel en Noud vond het helemaal geweldig! Op naar een volgende maand!

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *