FAVORIETEN VAN NOUD – FEBRUARI

Favorieten van Noud, februari, lievelingsdingen.nl

Wow, deze maand vloog echt voorbij! Het is alweer maart, de derde maand van het jaar, een kwart van één jaar en de maand dat Noud alweer vijf maanden bij ons is. Vandaag, 7 maart, is Noud alweer 5 maanden oud! Whaaaat… Wat gaat alles snel! Evenals zijn ontwikkeling, dus tijd voor deel twee van Favorieten van Noud: februari! 🌿

TOP 5: FAVORIETEN VAN NOUD 🔷
Nummer 1: draagzak

Tijdens het wandelen lekker in de draagzak is het helemaal! Noud kijkt omhoog naar de bomen en de vogels en kijkt om zich heen van links naar rechts. Hij ziet de wereld zo anders en dat verwonderd hem elke keer opnieuw. Binnenkort kan hij ook andersom in de draagzak: met zijn gezichtje naar voren. We zullen dan ook het zitje van de kinderwagen gebruiken en ik weet één ding zeker: dat gaat hij helemaal geweldig vinden!

Favorieten van Noud, februari, lievelingsdingen.nl

Lees meer: Favorieten van Noud – Januari

Nummer 2: Tiny Love Move and Play

We hebben al een tijd een heus Activity Center in huis en Noud vindt het geweldig. Het speelkleed/babygym/activity center is van Tiny Love en heeft de naam Move and Play. Het heeft verschillende speeltjes, een spiegeltje, een aapje met muziek en verschillende knisperende figuurtjes. Het is een absolute favoriet, maar we gebruiken het met mate, want het zorgt voor heel veel prikkels.

Nummer 3: Nüby Sabbelzakje

Een vriendin attendeerde me hierop: een sabbelzakje! Ik had hier nog nooit van gehoord, maar het sprak me gelijk aan. Dit sabbelzakje kocht ik in Duitsland bij de DM. In dit zakje van Nüby kun je een stukje fruit of groente doen waarna ze er lekker op kunnen sabbelen. Het vocht komt uit het fruit, maar de rest blijft in het zakje zitten. Fantastisch! Je raadt het al: Noud vindt het heerlijk!

Favorieten van Noud, februari, lievelingsdingen.nl

Lees meerNüby Sabbelzakje review en winactie!

Nummer 4: kletsen

Noud is gek op kletsen en daarom moet het ook bij zijn favorieten staan. Het kletsen veranderd continu en dat is prachtig om te zien. Toen Jorn met het Nederlands team twee weken weg was merkte hij een enorm verschil. Hij hoorde Noud de volgende ochtend kletsen en stond perplex. Wat gebeurt er toch veel in een korte tijd! Een absolute favoriet.

Nummer 5: zoete aardappel

Zoete aardappel is ge-wel-dig, volgens Noud. Hij kreeg drie dagen achter elkaar dit hapje en hij genoot van elke hap. De bakjes konden wat hem betreft niet vol genoeg en hij werd steeds enthousiaster. Zoete aardappel staat bij hem zeker bovenaan het lijstje en daarom een plek in de favorieten van februari!

Dit vind je misschien ook leuk:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *