FAVORIETEN VAN NOUD – MAART

Favorieten van Noud, Maart, lievelingsdingen.nl

Net zoals de maand februari vloog ook deze maand voorbij. Met als hoogtepunt toch wel Pasen: lekker genieten van heerlijk eten en gezelligheid. Noud heeft de afgelopen periode een grote sprong gemaakt en kan opeens zoveel meer. Geweldig om te zien hoe hij zichzelf vermaakt en nieuwe dingen ontdekt. Alweer tijd voor een nieuwe favorieten van Noud van de maand maart! 🌿

TOP 5: FAVORIETEN VAN NOUD 🔷

Nummer 1: alles pakken

Iets waar hij al een tijd mee bezig was – en dat dan opeens in razend tempo gaat – is alles willen pakken. Of hij nu bij ons aan tafel zit, op schoot of in de kinderwagen zit of op de grond aan het rollen is: hij alles pakken wat voor hem staat of ligt. Even wennen voor ons, want wat komt hij opeens ver met zijn handjes (haha)! Dit in combinatie met het draaien (favoriet nummer 4) is natuurlijk perfect. Het spelen neemt dan opeens hele andere vormen aan en dat is zo leuk om te zien!

Nummer 2: nieuwe knuffel

Wij kochten deze maand een nieuwe knuffel voor Noud. Wij krijgen altijd het magazine van Jako-o (een Duitse kinderwinkel) thuis en daar stond deze leuke Schnullerhase in. Op één oor is zijn naam geborduurd en aan het andere oor kan een speen gehangen worden. Het leek mij ideaal voor als hij zijn speen kwijt zou zijn. Vanaf dag één is Noud gek op zijn knuffel dus een absolute favoriet! De Schnullerhase is in het roze, grijs, blauw en beige verkrijgbaar.

Favorieten van Noud, Maart, lievelingsdingen.nl Favorieten van Noud, Maart, lievelingsdingen.nl

Nummer 3: boekje lezen

In de grote stoel zittend met Noud op schoot en een boekje erbij: genieten! Noud wordt heel enthousiast van boekjes lezen. Je ziet dat hij het geweldig vindt en alles goed bestudeerd. Wanneer er gekke stemmetjes om de hoek komen kijken kijkt hij je met grote ogen aan. Ook het badboekje is groot favoriet: verschillende felgekleurde zeedieren waar elke keer een nieuw verhaaltje bij verteld wordt.

Nummer 4: draaien

Een mijlpaal en dus met stip op nummer één: draaien, draaien, draaien. Sinds een paar weken kan Noud draaien en dat is dan ook iets dat hij de hele dag doet. Hij had gelukkig ook snel onder de knie hoe hij weer terug – van zijn buik naar zijn rug – moest. Hij draaide voor het eerst van zijn buik naar zijn rug op het speelkleed van Tiny Love, waar hij één van de beugels vast pakte, dat met zijn handjes bleef volgen en op die manier als een aapje aan een liaan weer op zijn rug terecht kwam.

Favorieten van Noud, Maart, lievelingsdingen.nl

Nummer 5: ananas, mango, banaan

Er is een nieuw favoriet hapje bij! Noud vindt tot nu toe alles lekker, maar sommige hapjes springen er dan toch nog uit! Een hapje dat zeker een favorietje is, is ananas met mango en banaan. Een top combinatie vindt hij en daar maken we dan ook gelijk een voorraad van. Zo hebben we altijd een lekker fruithapje in de koelkast. Ook een favoriet: (zelfgemaakte) appelmoes met mango. Lekker smeuïg!

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *