FAVORIETEN VAN NOUD – MEI

Favorieten van Noud, mei, lievelingsdingen.nl

Wat ging de maand mei weer snel aan ons voorbij. Het was een hele spannende maand met de play offs van de waterpolo. Jorn werd afgelopen maand kampioen van Duitsland en daar volgt binnenkort nog een blog over. Zoals ik in elke favorieten van Noud aangeef: wat gaat de tijd toch snel en wat groeit ons mannetje hard. Weer een maand vol nieuwe lievelingsdingen en interesses. Kijk je mee naar de Favorieten van Noud voor de maand mei? 🌿

TOP 5: FAVORIETEN VAN NOUD 🔷

Nummer 1: drinken uit een beker

Het drinken uit een beker vindt Noud heel leuk. Wanneer hij ons ziet drinken uit een glas wil hij het liefste ook. Hij neemt kleine slokjes en dat gaat best goed. Soms een iets te grote slok en dan komt het er net zo vrolijk weer uit. Oops!

Nummer 2: met Wolf spelen

Wolf achterna tijgeren, Wolf aaien (op zijn manier), met de speeltjes van Wolf spelen. Noud vindt Wolf razend interessant. Wanneer Wolf aan het spelen is en de kamer door rent volgt Noud alles wat hij doet en ligt helemaal in een deuk. Het is zo leuk om te zien hoe dit elke keer veranderd. Hij kan steeds meer en beter contact maken met zijn vriendje.

Nummer 3: badderen

Het badderen is elke keer opnieuw één groot feest. Hij spettert vrolijk om zich heen en negen van de tien keer is het een mooi waterballet in de badkamer. Ook in de opblaasbare zwembadjes is hij heel fanatiek. Hij heeft dan veel meer ruimte en dat vindt hij geweldig. Een echt waterratje, maar kan ook haast niet anders met zo’n papa!

Favorieten van Noud, mei, lievelingsdingen.nl

Lees meer: Favorieten van Noud – april

Nummer 4: stampotje

Een favoriet stampotje van Noud is op dit moment: aardappels met zoete aardappel en pastinaak. De zoete aardappel en pastinaak zijn lekker zoet en dat maakt het zo lekker. Dit vegetarische stampotje zit boordevol groente en is daarom ook favoriet bij mama.

Nummer 5: met één hand

Noud wil veel dingen met één hand doen. Ik lig dan helemaal in een deuk! Met zijn 7 (wanneer dit online komt 8) maanden pakt hij de fles of de tennisbal met één hand vast. Hij kijkt dan naar zijn hand hoe hij dit vast heeft. Hij heeft grote handen en dit gaat hem dus gemakkelijk af. Als dit geen waterpoloër wordt, weet ik het ook niet meer!

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *