FIRST IMPRESSION – DE KERSTMARKTEN IN HANNOVER

Kerstmarkten Hannover, lievelingsdingen.nl

Woensdag 23 november zijn de kerstmarkten in Hannover officieel geopend, net als in vele andere Duitse steden. Afgelopen weekend was het eerste advent en ons weekend stond dan ook helemaal in het teken van het ontdekken van de Weihnachtsmärkte in Hannover. Yes, het aftellen tot kerst is nu écht begonnen!

WEIHNACHTSMARKT HANNOVER

Binnenkort verschijnt een blog met een volledig overzicht van de kerstmarkten in Hannover. Eerst wil ik jullie een first impression geven. Afgelopen weekend hebben we voor het eerste de Kerstmarkt, ofwel de Weihnachtmarkt, in Hannover kunnen ontdekken. Het was zonnig winter weer met gemiddeld 2 graden, perfect voor het bezoeken van een kerstmarkt. De Kerstmarkten in Duitsland zijn (vaak) prachtig en was daarom erg benieuwd naar de kerstmarkten in Hannover. Dat het hier zó mooi zou zijn had ik niet verwacht. Hannover is prachtig tijdens deze periode van het jaar en een absolute aanrader! Naast de mooie, verschillende markten komt het ook goed uit dat Hannover een echte shopstad is. Combineer deze twee leuke activiteiten en een weekend Hannover kan niet stuk!

FIRST IMPRESSION

Kerstmarkten Hannover, lievelingsdingen.nlKerstmarkten Hannover, lievelingsdingen.nlKerstmarkten Hannover, lievelingsdingen.nlKerstmarkten Hannover, lievelingsdingen.nlKerstmarkten Hannover, lievelingsdingen.nlKerstmarkten Hannover, lievelingsdingen.nlKerstmarkten Hannover, lievelingsdingen.nlKerstmarkten Hannover, lievelingsdingen.nlKerstmarkten Hannover, lievelingsdingen.nlKerstmarkten Hannover, lievelingsdingen.nlKerstmarkten Hannover, lievelingsdingen.nl

Binnenkort een volledig overzicht van de verschillende markten?❄

De Kerstmarkten zijn tot en met 22 december te bewonderen. Bekijk deze website voor meer informatie.

Dit vind je misschien ook leuk:

5 reacties

    1. Jaaa, dat moet je echt doen hihi ☺️ Vorig jaar was ik in Essen en nu in Hannover, maar stiekem wil ik nog veel meer kerstmarkten afstruinen.. (Vooral de Glühwein is fijn!)

  1. Ik vind Hannover sowieso een leuke stad. Als je dan toch in Duitsland ‘moet’ wonen, dan maar Hannover. Daar heb je echt een leuke internationale sfeer en kan je ook gewoon naar de bios om films in het Engels te zien. En Duitse kerstmarkten zijn sowieso super leuk.

    1. Helemaal mee eens! Woon er dan ook met heel veel plezier en kan al helemaal genieten van de kerstmarkten. Woon je ook in Hannover of ken je de stad gewoon erg goed?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *