FIT WORDEN MET ONLINE COACH IMPROVE HEALTH – MIJN ERVARING

Improve Health, lievelingsdingen.nl

Er gaat geen dag voorbij zonder dat ik aan eten, bewegen of gezondheid denk! Dit komt mede omdat Jorn een topsporter is en het in die wereld meer dan belangrijke onderwerpen zijn. Zo ben ik altijd op zoek naar nieuwe tips qua voeding en beweging. Vooral goede recepten en kracht oefeningen voor thuis vind ik fijn. Ik kreeg van Improve Health de kans om 3 maanden gebruik te maken van hun persoonlijke online health coach programma! Yes, daar wil ik graag gebruik van maken! ? 

IMPROVE HEALTH

Wat is Improve Health precies? Improve Health is een online platform voor alles wat met voeding en beweging te maken heeft. Wil je meer bewegen en gezonder eten en wil je dat iemand met verstand van beide zaken over jou schouder mee kijkt? Improve Health biedt een uitkomst voor mensen die het onzin vinden om te investeren in een peperdure coach, maar wel willen genieten van de voordelen van een persoonlijke coach. Het maakt niet uit of je in een sportschool sport of liever thuis, de coach stelt een persoonlijk schema samen dat door jou goed uitgevoerd kan worden. Of je nou gewicht wilt verliezen of spiermassa wilt opbouwen, de verschillende doelen bespreek je samen.

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJTJE:
  • Tijdens het online programma leer je door middel van interessante lessen meer over voeding, beweging en gezondheid in het algemeen. De lessen zijn heel divers en zodoende altijd interessant.
  • Afhankelijk van het gekozen programma wordt een persoonlijk trainingsschema ontwikkeld. Dat schema is voor zowel een beginneling als voor een gevorderde sporter goed uit te voeren.
  • Door het voedingsschema vormt zich een goed beeld van jouw eetgedrag. Waar liggen jouw valkuilen en krijg jij wel genoeg eiwitten binnen? Door de dagelijkse voeding netjes in te vullen vormt zich een overzichtelijke tabel.
  • Door het online platform kun je elke dag van 9 tot 5 bij je coach terecht voor vragen en advies. Naast de goede begeleiding wordt alles goed en duidelijk uitgelegd. De oefeningen worden door middel van een video en een stuk tekst duidelijk uitgelegd. Duidelijker kan niet!
  • In overzichtelijke tabellen wordt het gewicht bijgehouden. Ook kun je op een persoonlijke pagina voor en na foto’s plaatsen. Zo heb je snel een duidelijk beeld van de processie die je maakt.
MIJN ERVARING MET HET PROGRAMMA

Ik ben razend enthousiast over het Improve Health  programma. Ik begon in januari 2017 met het programma en voel me sindsdien strakker en fitter. Ik deed mijn oefeningen 3 keer in de week: op maandag, woensdag en vrijdag. Dit deed ik op hetzelfde tijdstip en zag dat als een fijn moment. Vaak was ik 3 kwartier bezig waarna ik me altijd heel goed voelde. Het voelde voldaan en dat resulteerde in (vaak) spierpijn de volgende dag. Dit vind ik altijd fijn, omdat ik dan het idee heb dat mijn lichaam “gewerkt” heeft.

Naast alle fijne oefeningen is er nog een groot pluspunt. Online worden verschillende lekkere en gezonde recepten gedeeld waar ik altijd naar op zoek ben. De recepten zijn origineel en ontzettend goed. Daarnaast kun je ook jouw recepten en ideeën opsturen. Zo worden de recepten gedeeld en vormt zich een fijn overzicht met geweldige recepten. Ideaal voor als je wat gezonde inspiratie voor het ontbijt, de lunch of het avondeten nodig hebt! Ook worden er gezonde tussendoortjes gedeeld: heel gevarieerd dus!

Improve Health, lievelingsdingen.nl

De coach stond altijd voor me klaar en wanneer ik een bericht had gestuurd kreeg ik binnen enkele minuten al antwoord. Verassend goed! Na enkele weken deden wij een positieve zwangerschapstest en wist ik dat ik mijn schema misschien aan zou moeten passen. Ik nam contact op met mijn coach waarna hij mij een goed gericht advies gaf. Ik kon het schema gewoon blijven volgen, maar na enige tijd moest mijn schema aangepast worden. Zo kon ik bijvoorbeeld geen voorste buikspieroefeningen meer doen. Ik was blij om te horen dat ik vrolijk door kon blijven gaan, gelukkig! 

WIL JIJ EEN PERSOONLIJKE HEALTH COACH?

Bij Improve Health is het al mogelijk om voor €9,95 per maand een persoonlijke coach te hebben. De persoonlijke coach staat dagelijks van 9-5 voor je klaar en staat te popelen om jouw leven om te gooien naar een gezonde en energieke lifestyle. De coaches zullen niet 24/7 boven op jouw lip zitten, maar zullen er in plaats daarvan juist op de momenten zijn wanneer jij hen nodig hebt! Lees hier meer over de verschillende tarieven en het online programma.

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *