GETEST: TASTEA – LUXE EN 100% NATUURLIJKE THEE

Tastea, Energy Boost, lievelingsdingen.nl

Wij zijn echte koffie en thee liefhebbers. Deze twee warme dranken drinken we graag en in de winter komt daar natuurlijk nog warme chocolademelk bij. Thee drink ik het liefst, omdat het lekker én gezond is. Wij mochten de 100% natuurlijke thee blends van Tastea proberen en hebben ervan genoten!

THEELOVER

Mijn liefde voor thee wordt tijdens de herfst en wintermaanden nog eens verdrievoudigd. Ik kan er dan onwijs van genieten om een grote kop warme thee te drinken wanneer het buiten wat kouder is en de kaarsen in huis branden. Dat wil niet zeggen dat ik geen thee in de lente of zomer drink, ook dan kan ik er van genieten! Daarnaast vind ik het belangrijk om gezond te eten en drinken en daar is thee een onderdeel van. Die mierzoete frisdranken vol met suiker sla ik dan ook (vaak) liever af.

TASTEA – TASTE THE GOODLIFE

Tastea verkoopt momenteel 15 verschillende 100% natuurlijke blends die stuk voor stuk van goede kwaliteit zijn. De kwaliteit heeft onder andere met de manier van plukken te maken: alleen de beste blaadjes worden gebruikt voor de thee. Aan de blends worden dan verschillende smaken toegevoegd als: appel, meloen, gember, bamboo bladeren of sinaasappel schillen. Elke blend heeft een andere smaak en manier van werking. Geadviseerd door de Chinese kruidengeneeskunde zijn de blends op elkaar afgestemd door middel van verschillende soorten bladeren, bloemen en kruiden. Zie hier de mooie kleurrijke thee.

Tastea, Energy Boost, lievelingsdingen.nl Tastea, Energy Boost, lievelingsdingen.nlTastea, Energy Boost, lievelingsdingen.nl

ENERGY BOOST + ULTRA HANDIGE THEEBEKER

Wij hebben voor de Energy Boost blend gekozen, omdat het past bij onze sportieve lifestyle. Door de vele trainingen met de club en het Nederlands team kan Jorn altijd wel meer energie gebruiken. En nu met de zwangerschap is extra energie ook niet verkeerd. Een Energy Boost kun je dus bijna altijd wel gebruiken! Het is een heerlijke blend dat in de Tastea theebeker nog langer warm blijft! De beker is dubbelwandig wat ervoor zorgt dat de thee heel lang warm blijft en je handen niet verbranden. Daarnaast blijven koude dranken nog langer koud, wie wil dat nou niet?! Wat mij betreft weer een product dat helemaal mommy proof is!

Tastea, Energy Boost, lievelingsdingen.nl Tastea, Energy Boost, lievelingsdingen.nlTastea, Energy Boost, lievelingsdingen.nl

NU 10% KORTING BIJ TASTEA

Ook de lekkere blends van Tastea proberen? Profiteer dan nu van een speciale korting! Vanaf vandaag krijg je met de kortingscode lievelingsdingen 10% korting op alle producten van Tastea m.u.v. de Package Deals. De kortingscode is geldig van maandag 14 augustus t/m zondag 27 augustus 2017. Succes met het maken van een keuze tussen alle lekkere verschillende theeblends! Ga jij voor Ibiza Feelings, Skintight of Sweet Dreams?!

Ben jij een theeleut of een koffieleut? ?☕

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *