HOTSPOT: GLÜCKSMOMENT IN HANNOVER – WINKEL & RESTAURANT IN ÉÉN

Glücksmoment, Hannover, lievelingsdingen.nl

Het mooiste gedeelte van Hannover is toch wel de Altstadt. Het oude gedeelte van Hannover. Naast het feit dat de gebouwen prachtig zijn, zijn de restaurantjes ook erg fijn. Een voorbeeld van een leuk restaurant is Glücksmoment. Een perfecte naam voor deze leuke winkel en restaurant in één! 

GLÜCKSMOMENT

Ik bezocht Glücksmoment tijdens de kerstperiode vorig jaar in november. De kerstmarkten waren toen in volle gang en het centrum van Hannover werd druk bezocht. Tussen het wandelen door wilden we ergens een lekker kop koffie drinken en besloten om naar Glücksmoment te gaan. Dit is in het mooie oude centrum van Hannover gevestigd en het is er altijd gezellig druk. Een goed teken! 

Wij bestelden een lekkere kop koffie en een vanille chai latte zonder cafeine en suiker. Daarnaast bestelden we alle drie wafels met peer, een bolletje vanille-ijs en chocoladesaus. Mmm, dit was (zoals je waarschijnlijk wel verwacht) heerlijk! Een fijne pauze zo tussen alle kerstmarkten door. In Hannover zijn veel restaurants die wafels aanbieden. Deze wafels behoren tot mijn top drie!

Glücksmoment, Hannover, lievelingsdingen.nl Glücksmoment, Hannover, lievelingsdingen.nlGlücksmoment, Hannover, lievelingsdingen.nl

Lees ook: Waffel Dream, de beste wafels in Hannover

Een winkel & restaurant in één
Tijdens mijn bezoek aan Amsterdam vorig jaar bezocht ik Pluk, ook een winkel & restaurant in één. Glücksmoment heeft in feite het zelfde concept. Naast de heerlijke menukaart met verschillende broodjes en lekkernijen kun je hier ook terecht voor de leukste accessoires en kook attributen. Natuurlijk kun je de winkel ook bezoeken zonder iets te eten of te drinken! Leuk juist. ?

Glücksmoment, Hannover, lievelingsdingen.nl Glücksmoment, Hannover, lievelingsdingen.nlGlücksmoment, Hannover, lievelingsdingen.nl

Dit vind je misschien ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *