HERFST IN HANNOVER: 10X DE MOOISTE IPHONE FOTO’S

Herfst Hannover, lievelingsdingen.nl

Hannover is een stad met veel groen (gelukkig!). Op ongeveer vijf minuten lopen vanaf ons huis bevinden zich de mooiste parken van Hannover. Wandelen in deze parken is dan ook iets wat ik met liefde doe. En tijdens de herfst zijn de parken/bossen natuurlijk het allermooist

Tijdens de wandelingen kan ik het niet laten om mijn telefoon in mijn jaszak te laten zitten. Als ik iets moois zie, moet ik het vastleggen. Tegenwoordig zijn de camera’s van telefoons zo goed dat ik me vaak verbaas over het resultaat. Op dit moment heb ik een iPhone 6 en daar heb ik deze foto’s dan ook mee gemaakt. De meeste foto’s zijn in Georgengarten gemaakt – onderdeel van Herrenhäuser Gärten. Lees hier mijn blog over Georgengarten. Herfst is naar mijn mening het mooiste seizoen van het jaar, daarom nu 10 x de mooiste herfstfoto’s! Kijk voor meer foto’s op mijn Instagram.

Herfst Hannover, lievelingsdingen.nlHerfst Hannover, lievelingsdingen.nlHerfst Hannover, lievelingsdingen.nlHerfst Hannover, lievelingsdingen.nlHerfst Hannover, lievelingsdingen.nlHerfst Hannover, lievelingsdingen.nlHerfst Hannover, lievelingsdingen.nlHerfst Hannover, lievelingsdingen.nlHerfst Hannover, lievelingsdingen.nlHerfst Hannover, lievelingsdingen.nl

Dit vind je misschien ook leuk:

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *