HET MIJLPAALDEKEN: ELKE MAAND EEN PRACHTIG PLAATJE

Het Mijlpaaldeken, mijlpaalkaarten.nl, lievelingsdingen.nl

We weten bijna allemaal hoe snel de tijd gaat als je een kleintje in je leven hebt. Zo snel dat je niet genoeg foto’s kunt maken! Vooral die eerste periode is zo bijzonder: kleine voetjes, kleine handjes, een klein neusje. Aan alle lieve moeders to be: maak veel, veel, maar echt veel foto’s van die kleine spruit, want voor je het weet is hij groot en baal je dat je niet meer foto’s hebt gemaakt. Een mooi voorbeeld om je baby op een prachtige manier elke maand te fotograferen is door middel van het mijlpaaldeken.

HET MIJLPAALDEKEN

In het begin elke week, maar natuurlijk is elke maand weer een mijlpaal! Er is alweer een maand voorbij en ondertussen is er zoveel gebeurt. Je kleintje groeit en ontwikkelt zich razend snel dus hoe leuk is het om elke maand op dezelfde manier een foto te maken! Je kunt op die manier heel goed de veranderingen zien en dat is te gek. Helaas zijn wij met Noud een paar maandjes te laat begonnen, maar desondanks ben ik niet minder blij dat wij dit toffe deken mochten testen!

Het Mijlpaaldeken, mijlpaalkaarten.nl, lievelingsdingen.nl

ELKE MAAND EEN PRACHTIG PLAATJE

Vanaf nu gaan we elke maand een mooie foto maken en gelukkig kunnen we nog zeker 6 maanden prachtige plaatjes schieten. Wees creatief en maak er elke maand weer een feestje van of houd het rustig en simpel –  met leuke accessoires kun je het aankleden en zo mooi maken als je zelf wilt. Het mijlpaaldeken is absoluut een lievelingsding van mij, omdat het voor prachtige plaatjes zorgt! Leuk om elke maand onze kerel groter te zien worden en op deze manier vast te leggen. Een absoluut favorietje dus!

MIJLPAALKAARTEN & BOX OF MEMORIES

Deze mijlpaaldeken is te bestellen via de website mijlpaalkaarten.nl en voor meer mooie creaties of inspiratie kun je Instagram en Facebook checken. Naast het mijlpaaldeken zijn er ook verschillende mijlpaalkaarten verkrijgbaar. Mijlpaalkaarten voor: huwelijk, zwangerschap, babyshower, baby 0-12 en dreumes. Ontzettend leuk om mooie en unieke foto’s mee te maken.

Nog een laatste tip: Franka’s Box of Memories. Deze houten box is handgeschilderd en helemaal naar eigen smaak vormgegeven, vaak gebaseerd op het geboortekaartje. In deze Box of Memories kun je belangrijke items van je baby bewaren. Bekijk de prachtige creaties op haar website: boxofmemories.nl.

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *