HOTSPOT: ROOFTOP BEACHBAR SCHÖNE AUSSICHTEN, HANNOVER

Schone Aussichten Hannover, lievelingsdingen.nl

Op het dak van een parkeergarage in hartje Hannover bevindt zich een te gekke beach bar. Met de heerlijke cocktails en het fantastische 360 graden uitzicht over de stad is dit een plek dat je gezien moet hebben. Tijdens een verblijf in Hannover mag Beachclub Schöne Aussichten dus niet ontbreken.

SCHÖNE AUSSICHTEN 360°

Chille loungebanken en romantische nisjes voor twee
Mocht je een aantal dagen in, de hoofdstad van Niedersachsen, Hannover zijn raad ik aan een bezoek te brengen aan Beachclub Schöne Aussichten 360°. Deze beachbar bevindt zich op het dak van een parkeergarage midden in de stad. In totaal ga je zes verdiepingen omhoog om bij de beachbar te komen. Je stapt uit de lift en je stapt in een wereld van heerlijke cocktails, witte zandstranden en prachtige uitzichten. De Beachclub is gevestigd in de Altstadt van Hannover, dichtbij het Altes Rathaus. Bekijk de locatie hier.

Schone Aussichten Hannover, lievelingsdingen.nlSchone Aussichten Hannover, lievelingsdingen.nl

Cocktails & gin tonics bij Beachclub Schöne Aussichten
Bij Beachclub Schöne Aussichten 360° is het elke dag van 18:00 – 19:00 uur Happy Hour. Een cocktail kost dan geen €7,-, maar €4,50. Naast de cocktails kun je er ook genieten van andere fijne drankjes en lekker eten. Schöne Aussichten 360° is helaas in de herfst en winter gesloten. De eigenaren van de beachclub hebben niet stilgezeten en hebben 13 oktober 2016 het Burger restaurant Kuhnstwerk geopend. Aan de reacties te lezen is ook dit een succes! Kan niet wachten de burgers bij Kuhnstwerk te testen!

Lees meer: Burger restaurant Kuhnstwerk: de lekkerste burgers in Hannover!

Schone Aussichten Hannover, lievelingsdingen.nl
Schone Aussichten Hannover, lievelingsdingen.nl

Afhankelijk van het weer is Beachclub Schöne Aussichten 360° vanaf 11:00 geopend. Ook in de lente of zomer kan het gesloten zijn ivm slecht weer. Twijfel je of Beachclub open is vandaag? Bekijk deze website voor meer informatie.

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *