HOTSPOTS: 2X FIJNE SUSHI IN BARCELONA

Sushi in Barcelona, lievelingsdingen.nl

Fijne sushi in Barcelona voor een leuke prijs? Bij Toyo Restaurante Japonés en Kamiya Sushi kun je heerlijk en betaalbaar eten! De twee restaurants zijn in het centrum van Barcelona gevestigd, dichtbij Passeig de Gràcia, Casa Batlló en Casa Milà.

TOYO RESTAURANTE JAPONÉS

Wij zijn in 2014 voor het eerst bij Toyo geweest. Bij Toyo werken ze zonder menukaart en voor we het wisten stond het eten op tafel. Je krijgt lekkere sushi’s, rijst, kipreepjes, loempiaatjes en dumplings. Na deze ronde kun je op de gok sushi bijbestellen. Wij bestelden nog een keer de eerste ronde, dat was goed bevallen. Bekijk de website voor een overzicht van de verschillende sushi’s en gerechten. Wij betaalden €15,- voor het Buffet/All You Can Eat concept (en de lunch is zelfs goedkoper). Ik adviseer om in het weekend te reserveren, omdat het druk kan zijn. Toyo is geopend van 13:30-16:00 uur en van 20:30-24:00 uur. Het restaurant bestaat uit twee verschillende ruimtes: aan de linker kant staan allemaal aparte tafeltjes en aan de rechter kant gaat het eten op de lopende band. Houd hier dus rekening mee.

Kamiya & Toyo Sushi Barcelona, lievelingsdingen.nlKamiya & Toyo Sushi Barcelona, lievelingsdingen.nl Kamiya & Toyo Sushi Barcelona, lievelingsdingen.nl

KAMIYA SUSHI

Kamiya is een sushi restaurant in het centrum van Barcelona (aan Carrer de València gelegen) waar je voor €14,95 Buffet/All You Can Eat sushi kunt eten (en de lunch is ook hier goedkoper). Ze hebben een duidelijke menukaart dat ook in het engels beschikbaar is. De sushi’s zien er heel goed uit door de toppings en extra’s die ze toevoegen. Gelukkig ziet het er niet alleen goed uit, maar smaakt het ook goed. Naast sushi kun je er natuurlijk ook andere gerechten als rijst & noodles en vlees & vis bestellen. Kamiya is geopend van 12.00-16.00 uur en van 20.00-23.00 uur.

Kamiya & Toyo Sushi Barcelona, lievelingsdingen.nlKamiya & Toyo Sushi Barcelona, lievelingsdingen.nl Kamiya & Toyo Sushi Barcelona, lievelingsdingen.nl

Sushi in Barcelona: het lekkerste eten in de leukste Spaanse stad, perfect!

 ♡

Dit vind je misschien ook leuk:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *