JORN IS KAMPIOEN VAN DUITSLAND!

Kampioen van Duitsland, lievelingsdingen.nl

Zaterdag 2 juni werd Jorn met Waspo 98 kampioen van Duitsland! In de finale play offs nam Waspo 98 het op tegen Spandau 04 (Berlijn) en in de reeks van 5 wedstrijden werd het in de laatste wedstrijd beslist. In het thuisbad Hannover wist Waspo de derde prijs van het seizoen binnen te slepen! En hoe…  

KAMPIOEN VAN DUITSLAND
Het is alweer bijna 4 weken geleden dat Jorn met Waspo 98 kampioen werd! In Hannover moest Spandau 04 buigen voor Waspo 98. In de vijfde en beslissende wedstrijd werd het 7-5. Daarmee won Waspo 98 naast de Supercup en de Beker ook het Kampioenschap van Duitsland. Een beter seizoen had het voor Waspo 98 bijna niet kunnen zijn met alle drie de prijzen op zak. De Deutscher Meister was al 25 jaar niet in Hannover geweest. Dit was dus een hele belangrijke prijs voor de club!
Kampioen van Duitsland, lievelingsdingen.nl

Een overzicht van de wedstrijden:

Woensdag 23 mei
Spandau 04 – Waspo 98: 7 – 10

Zaterdag 26 mei
Waspo 98 – Spandau 04: 11 – 7

Zondag 27 mei
Waspo 98 – Spandau 04: 4 – 9

Woensdag 30 mei
Spandau 04 – Waspo 98: 8 – 6

Zaterdag 2 juni
Waspo 98 – Spandau 04: 7 – 5

ZOMER PROGRAMMA

En hoe ziet het programma er nu uit? Jorn is 2 juni kampioen van Duitsland geworden en heeft daarna 1 week rust gehad. Vervolgens vloog hij naar Malta voor een trainingsweek met het Nederlands Team als voorbereiding op het EK in Barcelona. Na het programma op Malta traint het Nederlands Team verder in Zeist. Afgelopen week zijn er wedstrijden tegen Georgie gespeeld in eigen land. In juli vliegen de mannen naar Italië voor een vierlandentoernooi en daarna is het dan zo ver: het Europees Kampioenschap Waterpolo in Barcelona. Het aftellen is al begonnen… Go Dutchies!

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *