KONINGSDAG VIEREN IN STIJL!

Koningsdag in stijl, lievelingsdingen.nl

Één van mijn favoriete feestdagen van het jaar is zeker Koningsdag! Vrijdag 27 april is het weer zo ver en dan vieren we met zijn allen het leven van de koning. Heel Nederland kleurt met trots oranje en dat vieren we allemaal op een andere manier.. Met een biertje in je hand, met een wandeling over de vrijmarkt of kleedjesmarkt, met een feest bij één of andere DJ. Wij vieren Koningsdag dit jaar in stijl!

KONINGSDAG IN STIJL

Ook wij vieren dit jaar Koningsdag. Iets dat we niet aan onze neus voorbij kunnen laten gaan! Wij vieren het dit jaar in stijl met oranje en witte gepersonaliseerde t-shirts, een zomers biertje, een oranje tompouce en kijkend naar de Koning en zijn familie die Groningen gaat bezoeken. Voorheen vierden wij Koningsdag (of Koninginnedag) altijd in Utrecht en bezochten daar de vrijmarkt waarna we een gezellige bbq met vrienden hadden. De dag (of eigenlijk avond en nacht) voorafgaand werd altijd Koningsnacht gevierd en zo waren het altijd twee heerlijke dagen. Genieten!

Koningsdag in stijl, lievelingsdingen.nl

ORANJE OP Z’N BEST

Met Koningsdag gaat het toch ook altijd een beetje om de outfit! Hoe gekker en vrolijker hoe leuker en sommige mensen halen daarvoor alles uit de kast. Wij kozen voor de t-shirts van Bulbby met naam en tekst, hoe leuk is dit?! De t-shirts en andere artikelen zijn in vele varianten verkrijgbaar en allemaal zo leuk! Je kunt ze zelf bewerken en personaliseren. Wij kozen voor wit met oranje voor Noud en oranje met wit voor ons. Ook op zoek naar een Koningsdag artikel met een persoonlijk tintje? Lees dan snel verder..

Koningsdag in stijl, lievelingsdingen.nlKoningsdag in stijl, lievelingsdingen.nl

20% KORTING

Bestel nu een gaaf oranje artikel bij Bulbby en ontvang maar liefst 20% korting op de bestelling! Dit doe je heel simpel door de kortingscode oranje-lievelings in te vullen bij het doen van de bestelling. Als je vóór dinsdag 24 april de bestelling doet heb je alles nog op tijd in huis voor Koningsdag: ideaal! Bekijk hier alle oranje artikelen van Bulbby. Wij wensen jullie alvast een hele fijne koningsdag toe!

Enjoyyyy!

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *