KRIJGEN WIJ EEN JONGEN OF EEN MEISJE?

Geslacht, roze blauwe hartjes, lievelingsdingen.nl

Vorige week verscheen een artikel met de aankondiging van onze zwangerschap! Tijdens de spannende 20 weken echo kregen we te horen wat het geslacht van ons kindje is. We wilden het graag weten en waren heel nieuwsgierig. Ze zeggen altijd dat je gevoel vaak klopt en dit was bij ons dan ook het geval!

HET GESLACHT VAN ONS KINDJE

We hebben geen pretecho gehad voor het geslacht van ons kindje. Dit vonden we niet nodig en hebben het netjes tot de 21e week van de zwangerschap volgehouden. Hoe dichter we bij de 20 weken echo kwamen hoe nieuwsgieriger ik werd en de dagen konden niet snel genoeg voorbij gaan. Jorn en ik dachten allebei vanaf het begin: wij krijgen een jongetje. En ja hoor! Het is een jongen! Toch typisch dat ons gevoel gewoon klopt. We vinden het onwijs leuk om te weten wat het geslacht is en dat delen we graag, we zien geen reden om het niet te delen! Natuurlijk zie ik een kleine waterpoloër al helemaal voor me ?

Het is een hele nieuwe wereld waar je in terecht komt en elke dag ontdek je weer nieuwe dingen. Nieuwe informatie over bepaalde onderwerpen waar je nog niet veel over wist of nieuwe producten en merken waarvan je het bestaan helemaal niet wist. Deze ontdekkingsreis vind ik geweldig. Het internet afspeuren om alles te weten te komen over de leukste en handigste babyspullen, zwangerschapsboeken met handige tips & tricks in één ruk uitlezen en dan ook nog proberen om alles lekker op je af te laten komen.

WIE HEEFT ER TIPS VOOR DE LEUKSTE BABYKLEERTJES?
? WIJ HOREN HET GRAAG! ?

Dit vind je misschien ook leuk:

13 reacties

  1. Hoi Fem geniet samen en wat leuk om te lezen van je avontuur van speuren vinden en genieten. Fijn dat je nog 19 weken hebt zo ongeveer??

  2. Wat leuk dat jullie gevoel klopte! Qua kleertjes: de Zara ? Prenatal en Hema. ?? Enne, geniet nog even van uitslapen, dat ga je de komende JAREN missen! ?

    1. Hihi ja, leuk hè! Dankjewel voor de tips! Zara is inderdaad geweldig! Gelukkig zit er hier dichtbij Hannover ook een Hema, heel erg blij mee! ? Haha, dankjewel ga ik doen! ?

  3. Lieve Fem, deze oma in spe is supertrots op haar 2 oudste kids. Het is zo bijzonder om je kinderen “ouders” te zien worden?. Gisteren hebben we ons eerste kleinkind mogen verwelkomen en ik kan niet wachten tot ik ook jullie kleine kerel in m’n armen kan sluiten? Lekker blijven genieten de resterende weken liefs mam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *