KUHNSTWERK: HIER EET JE DE LEKKERSTE BURGERS VAN HANNOVER

Kuhnstwerk, hotspot, lievelingsdingen

Wat is het toch heerlijk om een restaurant in te stappen, de menukaart te bekijken en te genieten van heerlijk eten en drinken. Niets leukers dan een fijn restaurant in je stad ontdekken en samen genieten. Laatst bezochten we voor het eerst restaurant Kuhnstwerk, een nieuw burgerrestaurant in het centrum van Hannover. We gingen die dag cocktails drinken bij het strand Beachbar Schöne Aussichten waarna we burgers gingen eten bij Kuhnstwerk. Top!

KUHNSTWERK: KWALITEIT STAAT VOOROP

Kuhnstwerk is een restaurant dat er van binnen en buiten ontzettend leuk uitziet. Het is industrieel ingericht en heeft een warme sfeer. Een te gekke plek om een heerlijke burger te eten! Naast het leuke interieur en de goede uitstraling is het eten (en drinken!) ook nog eens geweldig. Kuhnstwerk heeft een uitgebreide menukaart met tientallen burgers, uitgebreide salades, ambachtelijke hotdogs, verschillende snacks om te delen en meer dan 20 unieke dips. Enkele voorbeelden van de dips zijn: Parmezaan Peper, Pinda Curry, Rozemarijn Knoflook en Wasabimayo. De keuze is er reuze dus ik wens je alvast succes hihi! ?

Kuhnstwerk, hotspot, lievelingsdingenKuhnstwerk, hotspot, lievelingsdingen Kuhnstwerk, hotspot, lievelingsdingen

GOODLOOKING MILKSHAKES

Mocht je in Hannover zijn en zin hebben in een goede kwaliteit burger is Kuhnstwerk dus een dikke aanrader. Naast het fijne eten staat het restaurant ook bekent om de goodlooking milkshakes, zoals: New York Cheesecake, Vanille Oreo of Nutella. Zeker het proberen waard! En als je deze foto bekijkt is die keuze heel snel gemaakt. Klik op de menukaarten voor een grotere foto.

Kuhnstwerk, hotspot, lievelingsdingen Kuhnstwerk, hotspot, lievelingsdingen

Het restaurant is te vinden aan de Röselerstraße 7 in Hannover.

Dit vind je misschien ook leuk:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *