HET LEVEN VAN EEN TOPSPORTER #2: ÉÉN WEEK VOOR UITGEREKENDE DATUM NAAR HET BUITENLAND

Uitgerekende datum, Dubrovnik, lievelingsdingen.nl

Inmiddels weten we dat Noud op 7 oktober is geboren en dat Jorn gelukkig bij de bevalling aanwezig was, maar dat had allemaal nog heel anders kunnen lopen. Op 2 oktober 2017 was ik uitgerekend en vlak voor die uitgerekende datum moest en zal Jorn mee naar het buitenland voor een trainingsstage met zijn club. 

ÉÉN WEEK VOOR DÉ DATUM

Één week voor de datum! Neeeee, serieus!? Het was even schrikken toen we te horen kregen dat Jorn eind september met zijn club naar het buitenland moest. Eind september stond er bij Waspo een trainingsstage naar Kroatie gepland. Net zoals vorig jaar vlogen ze naar Dubrovnik om tegen de Kroatische club VK JUG Dubrovnik te sparren. Een geslaagde trainingsstage natuurlijk: prachtig weer, goede tegenstander, heerlijk eten en een prachtige stad. Maar wij konden om dat moment maar aan één ding denken: het zal toch niet… Het zal toch niet zo zijn dat uitgerend die week ons mannetje van zich laat horen!

Uitgerekende datum, Dubrovnik, lievelingsdingen.nl Uitgerekende datum, Dubrovnik, lievelingsdingen.nl

Lees meer: HLVET #3: topsporter en vader zijn

WAT EEN SPANNING!

Die week ging ik elke avond met spanning naar bed. Hopende wakker te worden zonder enige verandering. Jorn idem dito. Hij zorgde ervoor dat hij altijd bereikbaar was. Tijdens trainingen werd zijn mobiel overhandigd aan de staff en hij belde wel tien keer per dag om te vragen hoe het ging. Mocht de bevalling beginnen werd Jorn a la minute overgevlogen. Helaas is het in werkelijkheid onmogelijk om a la minute terug te vliegen en dus was het een week om nooit te vergeten! 1 oktober was Jorn weer thuis en wat een opluchting was dat! YES, we hebben het gered! ?

TOPSPORT KAN HARD ZIJN

Topsport kan hard zijn. Dit soort beslissingen kunnen natuurlijk veel teweegbrengen. Wie weet had hij de bevalling van zijn zoon gemist! Achteraf gezien was Jorn inderdaad te laat geweest, omdat alles snel en voorspoedig verliep. Die week was verre weg van fijn, maar het hoort er nou eenmaal bij. Je kunt niet tegen je baas zeggen dat je die week maar even thuis blijft. Het is een risico dat we moesten nemen en gelukkig is het allemaal goed gekomen! Noud werd 5 dagen ná de uitgerekende datum geboren. ?

Ken jij iemand die zoiets meegemaakt heeft?

Dit vind je misschien ook leuk:

2 reacties

  1. Oeh, dat klinkt allemaal bekend Fem! Deelde die spanning met jou. Wat als hij aan het vliegen was. Ik beviel in anderhalf uur. Mijn angst was het alleen thuis te doen maar ook hier is het gelukt. Ik geloof echt dat die kleintjes het voelen en wachten tot het moment dat je zen bent. Ik heb het twee keer meegemaakt, dat kan geen toeval zijn.

    1. Natuurlijk, met het vliegen is dat idem dito! Wat een spanning toch hè? Wat geweldig dat het bij jou ook goed gegaan is! En inderdaad, ik denk ook dat die kleintjes het voelen. Je hebt twee prachtige mannetjes ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *