MIJN DIEET: MET MIJN BABY MEE-ETEN!

dieet, met mijn baby mee-eten, lievelingsdingen.nl

Sinds het advies van mijn vriendinnetje Maud, van Maudgeniet.nl, over nieuwe eetgewoontes ben ik helemaal om. Het zogenaamde knopje is omgedraaid en we zijn op de goede weg. In plaats van veel te weinig eten, (wat ik dagelijks schijnbaar deed!) eet ik nu 3 maaltijden per dag + 2 of 3 tussendoortjes. Het komt erop neer dat ik op de momenten eet wanneer Noud eet. Mijn dieet is dus simpelweg met mijn baby mee-eten! 🌿🍓

DE ZWANGERSCHAPSKILO’S

Na de bevalling van Noud verloor ik in razend tempo mijn zwangerschapskilo’s. Dit ging zo snel dat ik binnen twee weken geen buikje meer had. Tot een bepaald moment, weken na de bevalling, toen leek het (voor mijn gevoel) alsof de kilo’s er weer aan vlogen. Ik kwam er achter dat ik dagelijks te weinig at (alleen ontbijt, lunch en avondeten) en had mede daardoor weinig energie. Ik wist niet goed hoe ik dit moest aanpakken en dacht eigenlijk redelijk goed bezig te zijn.

MET MIJN BABY MEE-ETEN

Sinds het gesprek met mijn vriendinnetje (die overigens met een PT bij Held sport) is het helemaal anders. Zoals hier boven beschreven eet ik nu 3 maaltijden per dag en 2 tot 3 tussendoortjes. Dit bevalt heel goed! Ik heb meer energie en gek genoeg eerder honger. Door dit gezonde en regelmatige eetpatroon voelde ik me na drie dagen al beter dan voorheen. Doordat ik letterlijk samen met mijn baby eet is dit goed vol te houden. Daarnaast sport ik 2 tot 3 keer in de week en ook dat is fijn! Waarom kom ik er nu pas achter dat dit eetpatroon voor mij werkt?

Lees meer: gezonde home made cruesli om de dag goed te beginnen!

VOLHOUDEN!

Naast dat ik regelmatiger eet probeer ik goede en gezonde keuzes te maken. Dit gaat me tot nu toe goed af. Voorbeelden hiervan zijn: yoghurt met zelfgemaakte cruesli, volkoren brood, volkoren pasta, zilvervlies rijst, rijstwafels, fruit en veel groente. Nu volgt nog de laatste stap om dit verhaal tot een waar succes te maken: volhouden. Omdat dit zo goed voelt gaan we er vrolijk mee door. Binnenkort beloof ik een update van mijn ‘dieet’ te delen.

Dit vind je misschien ook leuk:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *