NEW BEDDING – VROLIJKE, KLEURRIJKE DONUTS!

Dekbeddiscounter, bedding, lievelingsdingen.nl

Er is de laatste tijd zoveel veranderd in dit huis! Er is natuurlijk een complete babykamer gekomen, maar daarnaast hebben we ook andere dingen aangepakt. Omdat we voor Noud een hele nieuwe kamer en dus ook een ledikantje plus complete bedding hebben aangeschaft werd het voor ons ook tijd voor een nieuw dekbedovertrek! Kijk je mee? 

ZOVEEL KEUZE – WAT KIES JE?

Persoonlijk houd ik van wit. Witte dekbedovertrekken zijn lekker licht, strak en netjes. Toch koos ik dit keer voor wat anders, hoewel het grotendeels nog wit is! Mijn favoriete dekbedden die ik thuis in de kast heb liggen zijn wit met zwart en wit met grijze bloemen. Dit keer koos ik voor een vrolijk en kleurrijk dekbed! Op het dekbed Donut Worry, Be Happy was ik gelijk verliefd. Ik word er gewoon zo vrolijk van. Die gezellige donuts in dat grote bed, fijn! ?

WAAROM KOOS IK DIT DEKBED?

Dit dekbed koos ik dus mede omdat ik er zo vrolijk van word! De fleurige donuts en de kussenslopen met de tekst: Donut Worry, Be Happy spraken me aan, omdat die quote wel bij ons past. In het leven van een topsporter komen onzekere momenten voor, je kunt je dan druk gaan maken over bepaalde zaken, maar je kunt ook denken dat alles altijd op zijn plek valt. Op bepaalde zaken heb je geen invloed, dus maak je dan ook niet druk. Be Happy en geniet van alles om je heen!

Dekbeddiscounter, bedding, lievelingsdingen.nlDekbeddiscounter, bedding, lievelingsdingen.nl Dekbeddiscounter, bedding, lievelingsdingen.nlDekbeddiscounter, bedding, lievelingsdingen.nl

PRIJS & KWALITEIT

Dit vrolijke dekbed ontving ik van de voor mij bekende beddengoed webwinkel Dekbed Discounter. De webwinkel verkoopt prachtige dekbedovertrekken, dekbedden, kussens, hoeslakens en boxsprings. Wist jij dat Dekbed Discounter verschillende boxsprings verkoopt onder het mom van alle maten voor dezelfde prijs?! Zo koop je een lekker groot bed voor de prijs van een kleintje! Er is mega veel keuze in dekbedden, in verschillende kleuren en materialen. De prijs kwaliteit verhouding is ontzettend goed! Voor een kleine prijs heb je een prachtig nieuw dekbed in huis. Ons dekbed is van katoen-satijn en dat slaapt heerlijk. Momenteel zijn er Dolle Dekbed Dagen bij Dekbed Discounter, dus wil je een nieuw dekbed voor een prikkie scoren, ga dan snel naar de website! ??

Wat is jouw favo bedding en strijk jij het?!

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *