NIEUWE WOONACCESSOIRES & UPGRADE KAMER NOUD

Nieuwe woonaccessoires, Sweet Living Shop, lievelingsdingen.nl

Wij wonen in een huis dat niet van ons is inclusief enkele meubels die niet van ons zijn. Ondanks dat wij de laatste jaren een aardige collectie aan meubels en accessoires bij elkaar gekocht hebben, kan het hier en daar altijd leuker. Wij blijven daarom op zoek naar geschikte, nieuwe woonaccessoires voor ons huis. Iets dat in ieder huis zou passen, aangezien we binnen enkele jaren vast weer gaan verhuizen.

YES, NIEUWE WOONACCESSOIRES

Stiekem kan ik hier zo blij van worden: nieuwe woonaccessoires! Omdat wij in een (deels) gemeubileerd huis van de club wonen, staan er ook meubels die niet van ons zijn. Omdat het een mix van jezelf en van een ander is, is het nooit helemaal van jezelf en je eigen smaak. Daarom zijn we altijd opzoek naar nieuwe woonaccessoires om het huis leuk aan te kleden en gezellig te maken. Het is nog steeds niet helemaal af en ik denk dat dat ook pas komt wanneer we ons eigen huis hebben.

DE EYECATHERS

De eyecathers mag ik het wel noemen, want het zijn stuk voor stuk accessoires die opvallen. De leukste accessoire is toch zeker de decoratieve ladder voor Noud zijn kamer. Deze ladder van Sweet Living heeft een naturel kleur en is 180 cm hoog. Het is perfect voor zijn kamer om een leuk kledingstuk aan op te hangen, een lichtbolletjes (cotton ball lights) slinger, een deken of een leuk speeltje of knuffel. De keuze is reuze!

Nieuwe woonaccessoires, lievelingsdingen.nl Nieuwe woonaccessoires, lievelingsdingen.nl

Verder kozen wij voor twee decoratieve potten. Deze zwart met wit gekleurde potten vind ik mooi en robuust en perfect bij onze woonkamer passen. In onze woonkamer hebben wij veel zwarte meubels en dit past er goed tussen. Ze staan voorlopig op ons tv meubel, maar in die hoek ontbreekt nog wat groens. Een green upgrade is binnenkort op Instagram Stories te zien.

Nieuwe woonaccessoires, lievelingsdingen.nl Nieuwe woonaccessoires, lievelingsdingen.nl

Lees meer: een aandenken aan Barcelona in huis!

Last but not least kozen wij deze lijst van House Doctor uit. Een mooie grote lijst met op dit moment de tekst ‘type it out loud!’. Deze tekst vond ik wel passen bij lievelingsdingen.nl in verband met het typen, vertellen en delen van onze verhalen. Het leuke van een lijst is natuurlijk de afwisseling van de posters. Je kunt er steeds weer een nieuwe poster in doen!

Nieuwe woonaccessoires, lievelingsdingen.nl

SWEET LIVING SHOP.NL

Deze producten hebben wij mogen ontvangen van Sweet Living Shop, een online shop dat anders dan andere woondecoratie webshops is. Het heeft een uniek assortiment met mooie producten van leuke en interessante merken. Een kleine greep uit de merken die ze verkopen: BePureHome, Bloomingville, Broste Copenhagen, Riverdale en Zusss. Bekijk hier alle merken. Het is een collectie dat samengesteld is voor mensen die net wat anders zoeken. Bekijk ook eens de prachtige spiegels, unieke bijzettafels en de mooie lampen!

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *