NOUD EEN HALF JAAR OUD!

Noud half jaar oud, lievelingsdingen.nl

Pfffffoe, wat vliegt de tijd! Dat is ondertussen al vaak gezegd en kan elke ouder vast beamen. Noud is alweer een half jaar oud! Wat is er in een half jaar veel gebeurt. De dozen zijn gevuld met kleding dat onze kleine baby nooit meer aan kan. Moet dit allemaal zo snel gaan? Van een kleine baby maatje 50/56 naar een grote baby maatje 74/80.

EEN HALF JAAR OUD

Het leek wel gisteren, dat we naar het ziekenhuis reden om diezelfde dag de liefde van ons leven te ontmoeten. Ondertussen dus een half jaar verder en wat is het prachtig om die ontwikkeling te zien. Geweldig om te zien hoe hij elke dag veranderd en nieuwe dingen kan. Van een klein, totaal afhankelijk babytje naar een grote baby dat zelf de wereld aan het ontdekken is. Van stil liggen naar draaien, van alleen kijken naar alles willen pakken en van de Joolz Newborn Set naar de Joolz Babyset. Veel verandering in korte tijd!

NIEUWE GARDEROBE

Elke paar weken een nieuwe maat betekent ook elke paar weken een nieuwe garderobe. Wij hebben ondertussen twee grote dozen met kleding van Noud dat niet meer past. Wat groeit dat kleine mannetje toch snel! Op dit moment zit Noud in maat 74/80 en we hebben onlangs weer flink voor hem geshopt. Zoveel kleding shoppen is stiekem natuurlijk ook heel leuk, dat mogen we niet ontkennen! Zie onderstaande foto’s, te lieve kleding van babyenpeuterkleding.com. Hoe leuk zijn deze kleertjes?! Bekijk hier alle leuke broekjes. 🖤

Babyenpeuterkleding.com, Noud 6 maanden, lievelingsdingen.nl
Babyenpeuterkleding.com, Noud 6 maanden, lievelingsdingen.nl Babyenpeuterkleding.com, Noud 6 maanden, lievelingsdingen.nl

NIEUWE INTERESSES

We houden je maandelijks al een klein beetje op de hoogte via de Favorieten van Noud. Hierin vertellen we wat Noud zijn top 5 favoriete speelgoed, knuffel, eten, activiteit of andere interesse is. Daar komt natuurlijk niet zijn gehele ontwikkeling naar voren en daarom een kleine update. Sinds 5,5 maand rolt Noud fanatiek de hele dag door, hij lijkt er geen genoeg van te krijgen! Onlangs zetten we het zitje op de kinderwagen en hebben we afscheid genomen van het wiegje. Wát een mijlpaal! Zoals verwacht vindt Noud het fan-tas-tisch. Ook zit meneer al graag: hij wil alles zien en meemaken. Vanaf een week of 5 (ja, echt waar) hielt Noud zijn nekje al stevig omhoog, het verbaast ons daarom niks dat zijn bovenlichaam ook zo sterk is.

NIEUW ETEN & DRINKEN

Vanaf een half jaar krijgt Noud een ‘uitgebreide’ groente hap en krijgt hij hier en daar een tussendoortje. Allemaal nieuw eten dat hij nog niet eerder gehad heeft. Ook het drinken van water tussendoor is nieuw. De eerste stap op weg naar het grote mensen eten en ik vind het geweldig. Evenals Noud: hij vindt tot nu toe alles lekker! Stiekem kan ik niet wachten tot Noud lekker en makkelijk met de pot mee kan eten. Tot die tijd is het genieten om te zien hoe hij stapjes vooruit gaat en steeds meer mag en kan eten. Een enorme mijlpaal dat met een half jaar echt van start gaat. Genieten!

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *