NÜBY SABBELZAKJE: GETEST DOOR NOUD + WINACTIE ✨

Nüby Sabbelzakje, winactie, lievelingsdingen.nl

Een vriendin van mij attendeerde me op dit leuke Nüby Sabbelzakje en de volgende dag kocht ik het bij de drogist DM in Hannover. Wát een goed babyproduct is dit! Ik had er nooit eerder van gehoord en was gelijk razend enthousiast. Nu hopen dat Noud het ook zo leuk en lekker vindt! We gingen het product gelijk testen en met succes! 🍇🍈🍉🍊🍅🍍

NÜBY SABBELZAKJE

Dit leuke sabbelzakje kochten wij toen Noud bijna 5 maanden oud was en hebben het diezelfde dag nog getest. Aan het sabbelzakje zit een handig handvat waaraan de baby het vast kan houden. In het zakje kun je verschillende soorten fruit of groente doen waarna de baby er lekker op kan sabbelen. Het vocht/sap komt uit het fruit, maar het fruit blijft natuurlijk in het zakje zitten. Op die manier hoef je ook niet bang te zijn dat je kindje zich in een druif of ander stuk fruit verslikt.

GETEST DOOR NOUD!

Het is een groot succes: Noud vond en vindt het geweldig! Wij hebben dit product getest met een druif en dat vond hij heerlijk. Hij kan het sabbelzakje goed vasthouden en sabbelt lekker op het fruit. Wat vind ik dit een onwijs leuk babyproduct! Wat mij betreft een dikke aanrader en een musthave. Je kindje kan op deze manier veilig een klein stuk fruit (of groente!) ontdekken en heeft er op die manier veel plezier aan. Noud was onwijs aan het genieten!

Nüby Sabbelzakje, winactie, lievelingsdingen.nlNüby Sabbelzakje, winactie, lievelingsdingen.nl

Lees meer: De (inbaker)slaapzakken van Puckababy

WINACTIE: WIN DIT NÜBY SABBELZAKJE

Omdat wij zo enthousiast zijn over dit product willen we deze ervaring graag met jullie delen! Ervaar zelf wat jouw kindje van dit Nüby Sabbelzakje vindt en doe mee aan de winactie. Meedoen is heel simpel: volg ons op Facebook en reageer hieronder dat je meedoet aan de winactie. Deze winactie start vandaag en eindigt op woensdag 28 maart. 

Keuze uit drie kleurvarianten: groen/blauw, blauw/rood of paars/roze. 😍

Doe mee!
 • Volg ons op Facebook
 • Reageer en geef aan welke kleur Nüby jij wilt!
 • Extra kans maken? Tag een vriend of vriendin!

Dit vind je misschien ook leuk:

17 reacties

 1. Graag doe ik mee voor mijn kleindochtertje .
  De kleur, Blauw/Rood, vind ik de mooiste.
  Ik heb alleen geen Facebook (privéredenen), maar heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Hopelijk is dat voldoende om mee te doen.

 2. Wat een ontzettend leuke uitvinding is dit, mijn zoontje mag binnenkort zijn eerste fruithapje. Nûby Sabbelzakje in de kleur Aqua vind ik het leukste bij mijn zoontje passen, degene die je in dit artikel afbeeld, zou ik graag voor mijn 4 maanden oude zoontje willen winnen. Ik volg je op Facebook.

 3. Ik doe graag mee voor mijn zoontje Nathan van 6 maanden. Hij is volop alles aan het ontdekken en stopt ook alles in zijn mond. Dit lijkt me inderdaad echt een musthave! Kan hij lekker op fruit en groente sabbelen! Ik zou graag de groen met blauwe variant winnen.

 4. Dit zou super zijn voor men dochtertje Lotte want het is een echte sabbelaarster 😄 ik doe graag mee met deze leuke actie!

 5. 🙂 leuk ik had ergens een oranje gezien 🙂 maar zie hier 3 andere keuze’s staan 🙂 dan de paars /roze voor onze a.s. babygirl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *