ONZE DRESSOIRKAST PIMPEN!

Dressoirkast pimpen, lievelingsdingen.nl

Nu we weer thuis zijn gaan we verder waar we gebleven waren. Onlangs pimpten wij onze dressoirkast en het leek me leuk om hier een blog over te schrijven. Deze kast hebben we nog niet zo lang en deze hoek van de kamer mocht nog wat aandacht hebben. We besloten naar de winkels te gaan en het te pimpen met leuke accessoires! 

Onze dressoirkast/drankkast. Drankkast klinkt heel heftig, maar onze dressoirkast is eigenlijk onze drankkast. En dit terwijl wij eigenlijk bijna nooit alcohol drinken. Ook in verband met de sport van Jorn drinken we maar zelden een glaasje. Maar áls we dan een glaasje willen drinken vinden we het leuk om een lekkere likeur of een fijne gin tonic te drinken. We vinden het leuk om een aardige selectie aan verschillende dranken in huis te hebben. Ook om iets lekkers te kunnen aanbieden wanneer er visite is.

Missie: dressoirkast pimpen. Eerst stond er een fotolijst met poster en een rieten mandje op de kast. Dat was behoorlijk saai dus moesten we daar iets aan doen. We kochten nieuwe planten, (de kleine plant op de kast is een Peperomia Angulata (die is zo leuk!)en de grote plant aan de zijkant is een Yucca Elephantipes), mochten een schilderij uitkiezen van wereldkaarten.nl en vonden het rieten mandje toch goed bij de kast en andere accessoires passen.

vDressoirkast pimpen, lievelingsdingen.nl Dressoirkast pimpen, lievelingsdingen.nl Dressoirkast pimpen, lievelingsdingen.nl

En dit is het dus geworden… De authentieke wereldkaart ontvingen wij van wereldkaarten.nl en we zijn er ontzettend blij mee. We vinden het perfect bij ‘onze drankkast’ passen. Ken je die authentieke bar/wereldbol wat als drankkast fungeert? Die vinden wij helemaal geweldig en deze wereldkaart deed ons daaraan denken! Een paar extra planten doen het altijd goed en ook hier zorgt het voor een mooi resultaat. Toen ik foto’s ging maken vond ik dat onze hond Wolf ook niet kon ontbreken: hij past er tenslotte qua kleur helemaal bij! En dat maakt het plaatje wel compleet.

Dressoirkast pimpen, lievelingsdingen.nl

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *