PERSOONLIJKE BABYSTUFF VOOR NOUD

Babystuff Noud, Bulbby, lievelingsdingen.nl

Tijdens het laatste trimester van mijn zwangerschap waren we bezig met de laatste spullen voor de babykamer. Één ding wist ik zeker: we moeten iets hebben voor het speelgoed voor Noud. Vanaf het moment dat wij vertelden dat we zwanger waren kregen we cadeautjes van mensen om ons heen. Het was niet meer op twee handen te tellen hoe veel knuffels en andere speeltjes we kregen en hij was nog niet eens geboren! Vanaf dat moment wist ik dat ik die leuke kartonnen zak wilde hebben en dan het liefst mét zijn naam erop! Hoe leuk is dat! ?

DE KARTONNEN ZAK

Voor baby’s, peuters, kleuters zijn zoveel leuke spullen te koop, maar hoe leuk is het om sommige dingen een persoonlijk tintje te geven! Wij kozen bij Bulbby voor de kartonnen zak waar we Noud zijn speelgoed en knuffels in kunnen bewaren. Want, zoals je hierboven las, kunnen we die zak ondertussen al minimaal tot de helft vullen met spullen van Noud. Handig om iets te hebben wat er leuk uitziet én lekker functioneel is, het staat heel leuk naast de commode. Zo blij met de kartonnen zak met de tekst Noud Toys erop!

Babystuff Noud, Bulbby, lievelingsdingen.nlBabystuff Noud, Bulbby, lievelingsdingen.nl Babystuff Noud, Bulbby, lievelingsdingen.nl

Lees meer: Even voorstellen – met ons geboortekaartje

BULBBY – PERSOONLIJK EN ORIGINEEL 

Bulbby heeft mooie producten waar een persoonlijk tintje aan gegeven kan worden. Ze hebben producten voor kinderen en volwassenen, zoals: babykleding, woonaccessoires, schoolspullen en telefoonhoesjes. Ook is het geweldig om zoiets cadeau te geven! Er zijn producten verkrijgbaar voor onder andere Sinterklaas, Kerstmis, een huwelijk en de geboorte van een baby. Snuffelen op Bulbby.com is verslavend, omdat het zich blijft uitbreiden en vernieuwen: wat maakt dat er zoveel leuke producten zijn die ik voor ons of Noud zou willen bestellen!

EEN EIGEN KOFFERTJE

Omdat we geregeld weekenden weg gaan en Noud wel eens logeren gaat kochten wij dit geweldige koffertje met zijn naam erop. Super leuk om zijn eigen kleertjes en spulletjes in op te bergen. We kozen een koffertje, kozen een ontwerp en pasten de tekst aan. Een paar dagen later was het koffertje in huis en wat ben ik er blij mee! Ik kan niet wachten het binnenkort voor het eerst te gebruiken. Cuteness overload! ?

Babystuff Noud, Bulbby, lievelingsdingen.nl Babystuff Noud, Bulbby, lievelingsdingen.nl Babystuff Noud, Bulbby, lievelingsdingen.nl

Welk product zou jij willen hebben?!

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *