REVIEW: FOTO OP GLAS LATEN DRUKKEN

Foto op Glas, lievelingsdingen.nl

In ons huis is nog veel ruimte voor nieuwe ideeën en woonaccessoires. Niet gek dat ik het onwijs leuk vond om een foto op glas van www.fotoopglas.nl te testen. Ik vond het alleen moeilijk om een keuze te maken uit de duizenden foto’s die wij hebben. Ik hang liever niet een 40×60 formaat foto van ons in de woonkamer. Daarom besloot ik een collage te maken van verschillende foto’s.

EEN KEER WAT ANDERS

Wij hebben in huis een grote canvas van Barcelona hangen. Ik vind het dan minder leuk om allemaal canvassen op te hangen. Een beetje afwisseling is dan wel leuk en een foto op glas leek mij een goed idee! Na de grote zoektocht naar de juiste foto’s besloot ik iets te maken wat een plekje in de babykamer zou kunnen krijgen. Ik maakte de volgende selectie: een foto van ons, een foto van Wolf en de eerste foto dat ik van mijn buik maakte. Als ik nu terugkijk had ik de foto van ons en van mijn buik liever omgedraaid, maar dat kan niet meer veranderd worden. Tip (haha): denk van te voren goed na over de foto(‘s) en positie(s)!

Foto op Glas, lievelingsdingen.nlFoto op Glas, lievelingsdingen.nl

De foto op glas heeft nu een plekje op de kast waar kaarten, cadeautjes, boeken en andere leuke babydingen opstaan. Het is een mooi plekje zo allemaal bij elkaar. Ik word er heel gelukkig van als ik ernaar kijk en de foto op glas maakt het nog leuker. De kwaliteit van de foto is heel goed en de foto op glas was binnen een week gedrukt en thuis bezorgd. Perfect dus! Zorg voor een foto met een hoge resolutie, dan krijg je ook een mooi resultaat als de foto op glas wordt gedrukt.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Een foto op glas bestel je makkelijk via de website fotoopglas.nl. Voor nog geen tientje kun je al een leuke foto op glas laten drukken. Het is natuurlijk ook mogelijk om de foto aan de muur te hangen. Aan de achterkant bevestigen ze een makkelijk ophang systeem. Via de website kun je de foto uploaden, bewerken en bestellen. Een foto cadeau geven? Bekijk de website fotocadeau.nl voor veel leuke foto ideeën! Zo kunnen foto’s ook op mokken, sleutelhangers, muismatten en fotoblokken (en veel meer!) gedrukt worden.

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *