CAVOS: ROMANTISCH DINEREN IN CHERSONISSOS

Cavos Chersonissos, lievelingsdingen.nl

We hebben tijdens onze Babymoon veel van het oosten van Kreta gezien. We hebben een bezoek gebracht aan de steden Heraklion, Agios Nikolaos en Chersonissos. Ons verblijf zat in de buurt van de populaire badplaats Chersonissos, waardoor we er voor kozen hier twee keer te gaan eten. Met alle vooroordelen in het achterhoofd waren we met 5 minuten in het midden van het stadje en gingen we op zoek naar een leuk plekje om te eten.

ROMANTISCH DINEREN IN CHERSONISSOS 

In het stadje Chersonissos kun je aan het water heel leuk eten. Hier zijn verschillende restaurants gevestigd waar je gezellig een hapje kunt eten. Ook zie je er veel Nederlandse invloeden, als: Friet van Piet en kroegen en barren met Nederlandse teksten. Niet gek dat menig ober of gastheer een woordje Nederlands spreekt. Na een lange tijd rondgekeken te hebben en langs de verschillende restaurants gelopen te hebben, kwamen we uiteindelijk een restaurant tegen wat er heel leuk uit zag en een goede menukaart had! Aan het meest linkse tafeltje (zie bovenste en onderste foto) mochten wij gezellig een hapje eten ?

Cavos Chersonissos, lievelingsdingen.nl Cavos Chersonissos, lievelingsdingen.nl

Lees meer: Traditioneel & sfeervol Grieks eten in Agios Nikolaos

CAVOS HERSONISSOS

De naam van het restaurant is Cavos. Cavos heeft een ontzettend leuk terras aan het water waar je heel gezellig kunt eten. De terrassen zien er fantastisch uit met sfeerverlichting, blauwe en witte stoelen en mooi servies op de tafels. Wij hadden geluk en kregen die avond het mooiste tafeltje aan het water, een tafeltje dat helemaal achteraan en apart van de rest op ons stond te wachten. We hebben daar ontzettend lekker gegeten en genoten van het mooiste plekje aan het water. Cavos heeft een uitgebreide menukaart en alles was helemaal top!

Cavos Chersonissos, lievelingsdingen.nl Cavos Chersonissos, lievelingsdingen.nlCavos Chersonissos, lievelingsdingen.nl

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Dit vind je misschien ook leuk:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *