SEXY FOTO NEDERLANDSE WATERPOLO MANNEN MAAKT TAIWAN GEK

sexy foto, waterpolo, beeldboot, lievelingsdingen.nl

De mannen van het Nederlands waterpoloteam zijn afgelopen maandag vertrokken naar Taiwan voor de Universiade 2017. Op dit moment is heel Taiwan in rep en roer om de sexy foto van de waterpolo mannen. De foto is op internet een eigen leven gaan leiden wat ervoor gezorgd heeft dat de kranten er vol mee staan, de nationale televisie een training heeft bijgewoond, de mannen buiten de zwembaden hartelijk ontvangen worden en alle wedstrijden compleet zijn uitverkocht.

UNIVERSIADE TAIPEI 2017

De mannen zijn in Taiwan voor de Universiade 2017. Dit toernooi wordt ook wel de ‘Studenten Olympische Spelen’ genoemd, omdat het na de Olympische Spelen het grootste toernooi is. Aan dit toernooi doen maar liefst 11.000 atleten mee uit 185 landen. Op zaterdag 19 augustus is de openingsceremonie en het toernooi duurt tot woensdag 30 augustus. De mannen moeten het in de poulewedstrijden opnemen tegen Italië, Argentinië en Australië. Voor de Nederlandse waterpolo mannen begint vrijdag 18 augustus het grote toernooi tegen Italië. Of er livestreams beschikbaar zijn is nog niet bekend, maar de wedstrijden zijn live te volgen via Twitter: @waterpoloNL.

MEDIA NEDERLAND

Niet alleen in Taiwan, maar ook in Nederland is de foto over het internet gevlogen. Verschillende media als het AD, RTLNieuws en LindaNieuws delen de foto. Een beetje publiciteit is niet verkeerd voor onze waterpolo mannen!

De foto credits gaan naar Gertjan Kooij / Beeldboot!

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *