SNEAK PREVIEW: ONS SCHATTIGE APPARTEMENT IN BARCELONA

Barcelona, Sneak Preview wonen, lievelingsdingen.nl

Wij hebben twee waterpolo seizoenen in het mooie Barcelona gewoond. Het eerste seizoen woonden wij in de wijk La Barceloneta en het tweede seizoen in de wijk Sant Andreu. In de reeks ‘Wonen in Barcelona’ vertel ik meer over het wonen en leven in deze prachtige stad en hoe wij dat ervaren hebben. 

DE REIS NAAR BARCELONA

Het tweede jaar woonden wij in Sant Andreu. Een leuke wijk waar geen toeristen komen en waar je als blondine naast een vent van twee meter altijd aangestaard wordt. Aan dit alles wen je vanzelf en na enige tijd heb je er vrede mee en let je er niet meer op. In deze schattige wijk hadden wij aan Carrer de Liuva een appartement waar we met veel plezier hebben gewoond. Met een woonkamer met kleurrijke vloer, een mooie keuken met alles erop en eraan, een vernieuwde badkamer, een ruime slaapkamer en maar liefs twee balkonnetjes waren we helemaal happy!

Barcelona, Sneak Preview wonen, lievelingsdingen.nlBarcelona, Sneak Preview wonen, lievelingsdingen.nl Barcelona, Sneak Preview wonen, lievelingsdingen.nl

MOOIE HERINNERINGEN

Op de uitgelichte foto is aan de linker kant ons appartement te zien. Deze foto kregen wij vanuit Barcelona toegestuurd toen wij in de zomer van 2015 nog in Nederland waren. We waren ontzettend blij met het appartement en konden niet wachten om terug naar Barcelona te gaan. De tijd vliegt voorbij en ondertussen is het alweer tweeduizendzeventien. Met het zien van deze foto’s krijg ik serieus kriebels in mijn buik. We hebben in Barcelona zoveel mooie herinneringen gemaakt en bij het zien van deze foto’s ben ik weer even terug. Jorn speelde dit seizoen bij de club C.N. Sant Andreu.

Barcelona, Sneak Preview wonen, lievelingsdingen.nlBarcelona, Sneak Preview wonen, lievelingsdingen.nl Barcelona, Sneak Preview wonen, lievelingsdingen.nlBarcelona, Sneak Preview wonen, lievelingsdingen.nl

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *