START OF THE NEW SEASON!

Start of the new season, lievelingsdingen.nl

YESSSSS, het nieuwe seizoen is weer begonnen! En natuurlijk bedoel ik dan het waterpolo seizoen. We zijn weer in Hannover in ons fijne huisje en het nieuwe seizoen staat voor de deur. We hebben een lange zomer vol trainingen, toernooien en qualitytime met familie en vrienden gehad. Des te fijner is het om weer lekker terug in ons eigen stekkie te zijn!

WAT ZIJN DE PLANNEN?

Jorn is ondertussen begonnen aan de eerste trainingen. De voorbereiding voor het seizoen is dus officieel van start gegaan. Waspo 98 Hannover doet opnieuw mee aan de Champions League dit jaar. En dat is niet alles: ze organiseren de Final Eight! Dat is de finale van de Champions League dat elk jaar enorm spannend en groots is. Een belangrijk toernooi waar een prachtige titel te behalen valt. Naast de CL speelt Waspo wedstrijden in de Bundesliga (Eredivisie) en gaan ze op trainingskamp begin oktober.

HET NEDERLANDS TEAM

Het Nederlands team speelt dit jaar opnieuw de World League en Europa League. Dit jaar zijn er verder geen belangrijke toernooien als een Europees Kampioenschap. Het volgende kampioenschap waar Nederland aan mee doet is in januari 2020. Dat is tevens een kwalificatie toernooi voor de Olympische Spelen in Tokio. Een belangrijk toernooi waar Nederland de komende tijd naartoe zal werken.

BACK ONLINE

Na een lange zomer zijn we weer back online! In de zomer zien we vrienden en familie die we soms tijden niet gezien hebben. Daar genieten we ontzettend van en daardoor hebben we altijd een druk schema. Naast onze vakantie en het EK in Barcelona konden we geen tijd vinden om de blog bij te werken. Nu we weer terug in Hannover zijn komen er weer geregeld leuke updates online!

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *