TAG – DE EERSTE KEER

Tag, Eerste Keer, lievelingsdingen.nl

Laatst week werd ik door Charell van Cold Coffee Mommy getand met de vraag of ik deze ‘eerste keer tag’ in wil vullen. Best lastig om sommige eerste keren in te vullen, omdat het zo lang geleden is. Grappig om die eerste keren zo op een rij te zien staan. Het neemt je mee terug in de tijd en het is leuk om daar zo over na te denken.

EERSTE WOORD

Mijn eerste woord was ‘papa’! Dit moest ik natuurlijk even navragen aan mijn ouders. Ik ben benieuwd wat straks het eerste woordje van Noud is.

EERSTE BESTE VRIENDIN

Mijn eerste beste vriendin, waarvan ik het me goed kan herinneren en op dit moment nog steeds mijn beste vriendinnetje, is Renske. We zijn al meer dan 18 jaar vriendinnen, dus over twee jaar weer een mijlpaaltje!

EERSTE HUISDIER

Toen ik klein was hadden wij twee witte konijnen, maar ik moet zeggen dat ik mij daar vrij weinig van herinner. Volgens mijn vader hadden we er niet veel mee en was ik er soms bang voor. Toen ik een jaar of 12 was kregen we een zwarte labrador Balou. Wat een lieverd was dat!

EERSTE ANGST

Dit weet ik nog heel goed. Ik was bang voor sirenes! Dit had er alles mee te maken dat er tegenover ons huis een grote brand is geweest. Er stonden tientallen brandweer- en politieauto’s voor de deur en de angst die het met zich mee bracht bleef nog een lange tijd.

EERSTE MENTOR

Mijn eerste mentor was op de Montessori en dat was mevrouw Somsen. Ze gaf het vak tekenen en was een schat van een mens!

EERSTE TELEFOON

Mijn eerste telefoon was een Alcatel, maar ik weet niet wat voor type het was. Een klein, simpel ding dat ik in groep 8 kreeg.

EERSTE AUTO

Deze kan ik (nog) niet beantwoorden, want ik heb nog nooit een eigen auto gehad. Gelukkig heeft Jorn altijd een auto gehad!

EERSTE LIEFDE EN VRIENDJE

Dit kan ik onder één kopje zetten. Mijn eerste verliefdheid, was wat ik mij kan herinneren in groep 6. Hij zat in groep 8 en ik kan me de fietstochtjes met een vriendin naar zijn huis nog goed herinneren. Dat waren spannende tijden, haha!

EERSTE KEER STAPPEN

De eerste keer stappen was met mijn broer. Ik ging met hem mee en hebben het geweldig gehad. Ik vond het altijd heel leuk om met hem te stappen!

EERSTE GROTE UITGAVE

Wanneer weet ik niet meer, maar ik heb een computer gekocht. Favorieten waren zeker MSN, videoclips filmen én monteren met mijn zusje (helaas hebben we de beelden niet meer!😭) en The Sims. Fantastisch.

EERSTE BAANTJE

Een krantenwijk, een blauwe maandag als vakkenvuller, maar het langst was ik werkzaam bij ZGT Twente waar ik in de keuken van het ziekenhuis werkte. Wat was dat een gezellige tijd! Een top bijbaantje.

EERSTE KEER OP VAKANTIE

In 2011 ging ik met een groep vrienden op vakantie naar Sunnybeach. Wat een verschrikkelijke plek ik dat, haha. Een kermis dat 24/7 open is, maar gezellig was het wel!

EERSTE KEER VLIEGEN

Mijn eerste keer vliegen was 2011 naar Sunnybeach. De eerste keer alleen vliegen was in 2014 naar Barcelona en dat vond ik heel leuk. Ik vond het stoer om alleen te vliegen en kon niet wachten om aan ons nieuwe avontuur te beginnen!

MIJN EERSTE TAG

Zo, dit was mijn eerste tag. Voor alles is een eerste keer, zo ook voor een tag! Neem jij de tag over? Dat kan altijd, maar vergeet mij niet te noemen in het bericht.

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *