BARCELONA: SPAANSE TAPAS TUSSEN DE LOCALS – LA DIVINA

Net zoals in vele andere Spaanse steden, kun je ook in Barcelona op vele locaties van heerlijke tapas genieten. Wij genoten niet alleen van tapas op de toeristische plekken, maar ook zeker op locaties buiten het centrum en tussen de locals. Een voorbeeld van een restaurant waar wij geregeld kwamen is La Divina. Een tapas restaurant dat gelegen is in de woonwijk waar wij het tweede seizoen woonden: Sant Andreu

LA DIVINA, BARCELONA

Genietend van een Spaans biertje of Sangria met daarbij verschillende Spaanse tapas. Terugdenkend aan Barcelona komen ook zeker deze momenten naar boven. Of het nou weekend was of een doordeweekse avond, de keukens zijn er langer geopend en dat is op een zomerse avond een waar geluksmoment. Je kunt er geweldig eten voor een hele kleine prijs. Tussen de locals geniet je er van het Spaanse leven. Bij La Divina was het altijd druk, met name de terrassen zaten er vaak goed vol.

Spaanse Tapas Barcelona La Divina, lievelingsdingen.nl Spaanse Tapas Barcelona La Divina, lievelingsdingen.nl

Er is een uitgebreide menukaart wat kiezen altijd lastig maakt. We bestelden vaak tapas als: Pan con Tomate, Jamon Serrano of andere Jamon, Queso Manchego, Ensalada de Atún, Pimientos de Padron (groene pepers) en Spaanse Croquetas. De combinatie van het tomaten brood met de jamon en queso is heerlijk. De tapas kun je op elk moment van de dag eten, maar wij aten het vaak in de avond. In de namiddag is La Divina gesloten (zoals bij veel Spaanse restaurants het geval is). Bekijk hier de locatie van La Divina, Barcelona.

Spaanse Tapas Barcelona La Divina, lievelingsdingen.nl Spaanse Tapas Barcelona La Divina, lievelingsdingen.nl

Ken jij een heerlijk Tapas Restaurant in Barcelona? Laat het ons weten!

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *