WASPO SPEELT TOPWEDSTRIJD TEGEN VK JUG DUBROVNIK

Champions League, VK Jug Dubrovnik Kroatië, lievelingsdingen.nl

De Champions League is in volle gang en de mannen van Waspo98 Hannover vlogen dit keer naar Kroatië. In het Kroatische Dubrovnik namen ze het op tegen topclub VK Jug Dubrovnik. De mannen spelen zaterdag 18 februari opnieuw tegen elkaar. Dan speelt Waspo98 thuis in Hannover. 

CHAMPIONS LEAGUE – VK JUG

In de voorbereiding vorig jaar was Waspo in Dubrovnik om te sparren tegen topclub VK Jug. Van te voren was niet verwacht dat deze wedstrijd zo spannend zou worden. Waspo kwam al snel op een voorsprong en wist dit bijna de hele wedstrijd zo te houden. In de laatste periode werd het heel spannend en lukte het Waspo net niet van de Kroaten te winnen. De wedstrijd eindigde in een gelijk spel met een stand van 15-15 op het scorebord. De revanche tegen VK Jug is al snel, namelijk: zaterdag 18 februari. Deze wedstrijd wordt in het thuisbad van Waspo98 Hannover gespeeld. Dan schreeuwen we Waspo naar de overwinning! ?

Woensdag 8 februari
VK Jug Dubrovnik – Waspo98 Hannover: 15-15
Doelpunten: Radovic 5, Brguljan 4, Bukowski 3, Winkelhorst, Corusic, Sekulic
Periodestanden:  4-3, 2-4, 0-3, 9-5

Champions League, Dubrovnik Kroatië, lievelingsdingen.nl Champions League, Dubrovnik Kroatië, lievelingsdingen.nl Champions League, Dubrovnik Kroatië, lievelingsdingen.nl
Heerlijk diner in het Valamar Lacroma hotel in Dubrovnik.

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *