TRADITIONEEL & SFEERVOL GRIEKS ETEN IN AGIOS NIKOLAOS

Karnagio, Agios Nikolaos, Kreta, Hotspot, lievelingsdingen.nl

In juli genoten wij tijdens onze Babymoon een week lang van het prachtige eiland Kreta. Op dat moment was ik 28 weken zwanger en omdat ik me nog lekker fit voelde konden we veel zien en doen. Tijdens de tweede dag van onze vakantie zijn we naar het mooie kustplaatsje Agios Nikolaos geweest. Agios Nikolaos is een prachtige havenstad dat bekend staat om het Voulismenimeer dat midden in de stad ligt. Vanaf de berg heb je een adembenemend mooi uitzicht over de stad. Wij aten die dag bij Karnagio, een traditioneel Grieks restaurant dat dichtbij het meer te vinden is. Omdat het er zo onwijs leuk was moet ik er een blog over schrijven!

KARNAGIO – AGIOS NIKOLAOS

Dit Griekse restaurant is gelegen aan een prachtig pleintje aan het Voulismenimeer. Het restaurant gebruikt twee menukaarten voor haar gasten. Één menukaart met allemaal traditionele Griekse maaltijden en één menukaart waar buiten het lekkere Griekse eten ook internationale gerechten opstaan. Voor elk wat wils! Als je bij Karnagio gaat eten is de kans groot dat je gezellig tussen de locals zit. Op het moment dat wij er waren zaten er veel Grieken te eten. Een goed teken! Omdat het die dag heel warm was, zaten er weinig mensen in het zonnetje te eten! Gelukkig was er ook in de schaduw genoeg plek.

Karnagio, Agios Nikolaos, Kreta, Hotspot, lievelingsdingen.nl Karnagio, Agios Nikolaos, Kreta, Hotspot, lievelingsdingen.nl Karnagio, Agios Nikolaos, Kreta, Hotspot, lievelingsdingen.nlKarnagio, Agios Nikolaos, Kreta, Hotspot, lievelingsdingen.nl

Lees meer: Babymoon – een week genieten op Kreta!

SFEER & GEZELLIGHEID

Restaurant Karnagio in Agios Nikolaos ziet er werkelijk fantastisch uit. Je gaat er zitten en je ziet van alles om je heen: kleurrijke stoelen en tafels, blauwe tegeltjes aan de muur, bloempotten aan het plafond en lampionnen in de bomen. Er is ontzettend veel sfeer en gezelligheid. Naast de positieve uitstraling is het personeel ook heel vriendelijk. De overheerlijke toetjes kregen we van het huis en ik kreeg een leuke ansichtkaart cadeau. Wij kozen hier voor een Gyros plaat met pita brood, tomaten, ui, crème fraîche en patat. Vooraf genoten wij van onze dagelijkse verslaving: vers (warm!) pita brood met tzatziki. Yammmm, het was heerlijk.

Karnagio, Agios Nikolaos, Kreta, Hotspot, lievelingsdingen.nlKarnagio, Agios Nikolaos, Kreta, Hotspot, lievelingsdingen.nl Karnagio, Agios Nikolaos, Kreta, Hotspot, lievelingsdingen.nlKarnagio, Agios Nikolaos, Kreta, Hotspot, lievelingsdingen.nl

Ben jij wel eens op Kreta geweest? Wat is jou het meest bijgebleven? ?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *