VADERDAG TIPS: 4 LEUKE IDEEËN VOOR PAPA

Vaderdag Tips, lievelingsdingen.nl

Het is alweer bijna vaderdag en hoewel het de eerste keer is dat wij binnen ons gezin vaderdag en moederdag vieren is het wel een dingetje! Helemaal de eerste keer sta je er toch even bij stil dat wij vanaf nu die dagen mogen vieren, omdat wij onze lieve klein man in ons midden hebben. Wij delen vandaag 4 vaderdag tips!

TIP 1: KNUTSELWERKJE VAN JE KIND

Natuurlijk is het allerleukste cadeau een knutselwerkje van je kindje. Een tekening, een kleiwerkje of een geschilderde mok: het is allemaal leuk. De koelkast zal er bij ons in de toekomst vast heel anders uitzien door alle mooie knutselwerkjes van onze kleine man. De simpelste knutselwerkjes kunnen onwijs leuk zijn, denk aan: tekeningen met babyhandjes en voetjes of kleurplaten met ‘papa en ik’. Elke papa wordt hier vrolijk van!

TIP 2: FOTO OP HOUT

Bij Albelli kun je een foto op hout laten drukken. Een keer wat anders en lekker origineel! Namens jullie kindje kun je een mooie foto uitzoeken en bestellen op de website. Ga alle vakantie foto’s langs en zoek een vrolijk plaatje uit. Pak de foto op hout op een leuke manier in en voeg een kaart of tekening van je kindje toe aan het cadeau. Hang het op of geef het een mooi plekje op een kast. Wat zal papa dit leuk vinden!

Vaderdag Tips, lievelingsdingen.nl

TIP 3: EEN GOED BOEK

Een boek is altijd goed! Elke vader heeft wel een hobby of interesse waar je een goed boek over kunt kopen. Naast de fanatieke lezers, waar altijd wel een goed boek voor te vinden is, is er voor elke vader wat wils. Houdt je vader van BBQ’en, tuinieren of watersport? Over elk onderwerp is wel een mooi boek te vinden. Voeg eventueel een door je kindje gemaakte tekening als boekenlegger toe en het is helemaal af.Vaderdag Tips, lievelingsdingen.nl

TIP 4: HI DAD SHIRT

Dit te leuke shirt is natuurlijk fantastisch voor vaderdag. Dit shirt is op dit moment nog te koop in de sale bij babyenpeuterkleding.com! Hiermee steel je natuurlijk wel de show en wat zal die papa dat leuk vinden. Wij weten al wat Noud tijdens zijn eerste vaderdag draagt hihi!

 

VADERDAG TIPS 

Deze tips zijn geschreven aan de moeders die namens hun (jonge) kinderen een vaderdag cadeau kopen, maar deze cadeaus kun je natuurlijk ook als volwassene aan je vader geven. Een eigen gemaakte tekening zou er misschien anders uitzien, de foto op hout en een boek doen het altijd goed en dat shirt zou je ergens anders moeten bestellen. Heb jij nog tips voor vaderdag?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *