Heb jij ook zo’n zin in een nazomer-bbq?

Een van mijn lievelingsdingen is de bbq opstoken in de zomer en dan samen met vrienden heerlijk eten en drinken. Gewoon in de tuin. Gezellig met z’n allen, beetje bijkletsen, beetje plannen maken voor komende zomer, beetje chillen en natuurlijk lekker eten. Waar ik dan vooral geen zin in heb is nadenken over bbq vlees bestellen en over de afwas. Maar hiervoor heb ik een top-tip voor je! Bestel alles bij AZ barbecue. Je krijgt alles aangeleverd en kunt alles zo weer inleveren. Het wordt gewoon weer bij je opgehaald.

Alles?

Ja. Alles! Je bestelt bij AZ barbecue je vlees, vis of vegetarische gerechten die je zelf kunt bereiden op de (ook aangeleverde!) bbq. De salades en bijgerechten bestel je er net zo gemakkelijk bij. En wat denk je van alle schalen, borden, bestek en barbecue gereedschappen? ALLES is inbegrepen. Het mooie is ook nog dat je, na het eten, alle gebruikte schalen, borden, bestek, barbecue gereedschappen én de barbecue gewoon weer vies kunt inpakken. AZ barbecue doet de afwas!

Nou ja, je moet nog wel iets regelen

Je wilt natuurlijk ook wat drinken tijdens de bbq en je wilt ergens op zitten en aan zitten. Jij zorgt dus voor de drankjes en de stoelen en tafels. Zorg dat er voor iedereen iets is óf vraag iedereen om zelf iets te drinken mee te nemen. Bij een casual bbq is het wel zo leuk om ook statafels neer te zetten. Je krijgt dan iets minder het “kringverjaardag-gevoel”. Natuurlijk zorg je er altijd voor dat de tafels stevig staan en dat er ook voldoende stoelen zijn voor de mensen die liever zittend eten en drinken.

Gebruik je liever je eigen borden, bestek en andere items? Dan kun je kiezen voor het “food-only-pakket”. Je bespaart dan een paar euro per besteld menu. Dat lijkt misschien op het moment van bestellen een goed idee, maar wees eerlijk, heb jij na zo’n heerlijke avond écht nog zin om te schrobben en af te wassen? 

Een nazomer-barbecue wordt zo wel heel aantrekkelijk

Wanneer je dus wel zin hebt in gezelligheid en lekker eten, maar geen zin hebt in gedoe, bestel je dus gewoon bij AZ barbecue. Geen gedoe, wel gemak. Misschien had je het idee van de volgende bbq al opgegeven in verband met teveel gedoe, maar die vlieger gaat nu dus niet meer op. Nodig nog deze maand je vrienden, familie, je sportteam of je collega’s uit voor een gezellige nazomer-bbq en geniet!